Menu Toggle navigation

BOSTON M-SERIJA - Estetika i zvuk za svaki dom

BOSTON M-SERIJA - Estetika i zvuk za svaki dom

Boston Acoustics zvučnici su iznimno cijenjeni u svijetu hifi entuzijasta, a posebno se ističu kvalitetnom izradom koja se ističe prekrasnim dizajnom.

Predstavljamo vam najnovije modele iz M serije - estetski dizajnirane zvučne kutije koje su stvorene za isporuku iznimno precizne i prirodne reprodukcije zvuka.

Izgled Serije M kombinira tradicionalan i moderan dizajn koji pruža iznimne audio rezultate i omogućuje jednostavnu integraciju u bilo koji dekor kuće ili stana.

Boston M25 Kompaktni zvučnici

M25 zvučnici su, vjerovali ili ne, entry-level zvučnici koji svojim „bombastičnim“ nastupom pucaju direktno na emocije.

M 25

Svaki proizvod iz Serije M, a posebno zvučnici Boston M25 je posebno projektiran kako bi osigurao vrhunske akustične rezultate za namjeravanu primjenu.

Svi oni koriste Extended Wide Bandwidth (EWB) visokotonce i Boston Acoustics Lo-Q konstrukciju kabineta za čistu reprodukciju zvuka i minimalne smetnje iz kabineta

Ovi vrhunski kompaktni zvučnici su dostupni u sjajnom crnom laku i tradicionalnom furniru oraha, dolaze s crnim kožnim presvlakama, a mogu se instalirati na stalak.

M340 i M350 Samostojeći zvučnici

Samostojeći zvučnici iz M serije odlični su kao samostalni stereo sustav ali i kao dio sustava za kućno kino.

M350 je klasa iznad M340 a ističu se svojim srednjim tonovima koji su zapravo najbitniji za reprodukciju većine vokalnih izvedbi i akustičnih instrumenata. Izbor kvalitenog pojačala može rezultirati značajnim poboljšanjem u reprodukciji zvuka.

Iako zvuk ovih modela ne ostavljam dojam „emocionalnog rastapanja“ poput kompaktnog im rođaka M25, ovi samostojeći zvučnici su daleko od dosadnih.

Upravo suprotno - prema mišljenju HIFI News magazina Boston Acoustics M350 spada u kategoriju best buy zvučnika koji će vjerno reproducirati glazbu s bilo kojeg medija u prilično neutralnom, ali iznimno zadovoljavajućem tonu.

M 350

Ukoliko ste zainteresirani za za prezentaciju u našoj SLUŠAONI pošaljite nam email, dogovorite termin na našem fejsu ili twitteru ili nas jednostavno nazovite na telefon 01 4813 025

WEEKEND CHILL EVENT: https://www.facebook.com/sonusart/events