Bowers&Wilkins DB Serija: Najmoćniji subwooferi do sada!

Bowers&Wilkins DB Serija: Najmoćniji subwooferi do sada!

Bowers & Wilkins subwooferi imaju reputaciju iznimno muzikalnih uređaja koji se odlično uklapaju uz razne zvučnike i dodaju im zvučnu dimenziju i težinu koju sami ne mogu ostvariti. Bili to popularni mali zvučnici Bowers & Willkinsa poput 685S2, CM1 ili nekog drugog proizvođača, B&W subwoofer poput ASW610 ili 610XP vrlo je omiljeni i doista kvalitetan izbor za stereo slušanje ili kućno kino.

Osim daljnjeg unaprijeđenja muzikalnosti, u Bowers & Wilkinsu želja je novoj DB seriji dodati i reputaciju vrhunske moći, neophodne u najboljim sistemima kućnog kina. Novi DB1D je najjači aktivni subwoofer kojeg je B&W ikad napravio. Njegovo pojačalo snage od 2000 W osigurava zapanjujuće rezerve autoritativnosti, dubine i punoće. S pojačalima od 1000W, modeli DB2D i DB3D ogledala su takvih sposobnosti, ali u kompaktnijim formama.

Kao nasljednici modela DB1 svaki model uključuje naprednu digitalnu tehnologiju kao i brojne inovacije preuzete iz serije 800 Diamond D3. Sva tri subwoofera imaju ogromnu snagu, Aerofoil zvučničke jedinice, sasvim novu pretpojačalnu sekciju s dinamičkom ekvalizacijom te jednostavnu ali vrlo učinkovitu kalibraciju u raznim uvjetima.

Intuitivna aplikacija za upravljanje funkcijama subwoofera konfiguraciju i korištenje čini jednostavnim, bilo u instalaciji kućnog kina, pametne kuće ili kao klasični dodatak uz par stereo zvučnika.
02_subwoofers_db1d_tech_4

Aplikacija uključuje naputke o smještaju subwoofera, podešavanje i rješavanje problema, a kontrolira i glasnoću odnosno memorirane korisničke postavke. Funkcija "Room EQ" nudi optimiziranje osobina subwoofera u vašem prostoru putem mikrofona vašeg pametnog telefona. Aplikacija je dostupna za iOS i Android.

Aerofoil zvučničke membrane prvi put su predstavljene u novoj flagship B&W seriji 800 D3, iznimno su lagane te nevjerojatno krute i čvrste. Daleko se bolje opiru savijanju i deformaciji od ostalih tipova membrana pa je bas vrlo kontroliran i precizan. Model DB3D ima iste jedinice kao 802D3, a DB2D iste kao 800 D3. Za najveći DB1D razvijene su potpuno nove jedinice ogromne snage i promjera 30cm.

02_subwoofers_db1d_tech_1

U svim su modelima dvije jedinice smještene u nasuprotno balansiranoj konfiguraciji koja uvelike reducira vibracije kabineta. Konačni rezultat je fantastičan, dubok, snažan i brz bas bez koloracija.

bowers-wilkins-subwofer

Finiši su vrlo elegantni, kao i postojeći u seriji 800 D3 - sjajno crni, saten bijeli i rosenut furnirani.

B&W subwoofere možete očekivati uskoro u našim trgovinama! O datumu dolaska obavijestiiti ćemo vas emailom. Želite biti obaviješteni o dolasku subwoofera, a niste na našoj listi? Prijavite se ovdje