Menu Toggle navigation

Bowers & Wilkins Zeppelin Air

Bowers & Wilkins Zeppelin Air

Nije prošlo niti mjesec dana otkako se Bowers & Wilikins Zeppelin Air™ predstavio tržištu na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu. Međutim očito dovoljno da ga stručnjaci prepoznaju kao izniman nesvakidašnji proizvod te da ga - nagrade!

Specijalizirani nezavisni portal iLounge, podređen Apple-ovim uređajima iPod, iPhone i iPad, osnovan je 2001. godine i to svega nekoliko dana po najavi lansiranja iPod-a na tržište. Od tada je iLounge narastao drastično, prerastavši u jednog od svjetski vodećih portala za navedene uređaje. Teško je zamisliti bilo koji segment koji se tiče iPod, iPhone ili iPad mobilnih uređaja, a da nije obuhvaćen na ovom kalifornijskom portalu.

Od tisuće proizvoda, svega njih 20 je ušlo u uži izbor, od čega 11 finalista i 9 pobjednika. Kako to obično biva, samo jedno mjesto rezervirano je za najprestižniju nagradu 'Best of Show', a ta nagrada pripala je upravo Zeppelin Air™-u! Ocjenjivački žiri zaključio da je Zeppelin Air™ usprkos mnogim ugrađenim poboljšanjima i tehnološkim inovacijama uspio zadržati tržišnu cijenu prethodnika te samim time dodatno povećati vlastitu vrijednost.

Stuff Magazine je časopis koji obuhvaća najpopularniije uređaje današnjice, a koji se svojim inovacijama i svojstvima izdvajaju od konkurencije. Mega popularnost ovog časopisa popraćena je Stuff.TV portalom koji dodatno obrađuje i predstavlja novitete u svijetu mobilne telefonije, IT-a, gadgeta, software-a, lifestyle-a i svega onoga što nas danas okružuje u svakodnevnici.

HotStuff Award dodjeljuje se svake godine na CES-u proizvodima za koje se predviđa da će obilježiti predstojeću godinu i koje svakako treba imati na umu u užem izboru prilikom kupovine. Još jedanput Bowers & Wilikins Zeppelin Air™ prepoznat je kao proizvod uzbudljive inovativne tehnologije (AirPlay) te kao cjelovit vanserijski proizvod.