Menu Toggle navigation

[NAJAVA] Bowers & Wilkins predstavili Zeppelin™ Wireless u bijelom finišu!

[NAJAVA] Bowers & Wilkins predstavili Zeppelin™ Wireless u bijelom finišu!

Zeppelin™ Wireless, odsad i u bijelom. Ista impresivna kvaliteta zvuka. Suvremena nova boja.

Prošlog listopada britanska audio marka Bowers & Wilkins predstavila je odlično prihvaćeni Zeppelin Wireless. S odmakom nešto manjim od godine dana, tu je Zeppelin Wireless u bijeloj boji, predstavljajući tako svijetlu varijantu originalnog crnog dizajna. Iz B&W izjavljuju kako su stvorili bijeli Zeppelin kako bi se zadovoljili ljubitelji dizajna koji preferiraju neutralnije tonove.

Uz osvježeni izgled, Bowers & Wilkins nosi isti onaj izvanredni zvuk po kojem je to ime svjetski poznato. Njegova trenutno prepoznatljiva silueta je uvod u dizajn čiji je svaki element u funkciji audio kvalitete koja se opisuje samo u superlativima.

TEHNOLOGIJA

Poput svog crnog brata, bijeli Zeppelin Wireless opremljen je s pet novih zvučničkih jedinica, od kojih su dvije najpoznatije Double Dome visokotonci kao i u nagrađivanoj B&W CM seriji kućnih hi-fi zvučnika, dok srednjetonci imaju FST tehnologiju. Riječ je o tehnologiji kakva se koristi u vrhunskoj seriji 800 pa ima veliku ulogu u zavodljivoj jasnoći i životnosti vokala i instrumenata na Zeppelin Wirelessu.

SUBWOOFER

Novi subwoofer promjera 16 cm s dugom zavojnicom omogućuje ne samo duboki bas, već i respektabilno glasnu i čistu reprodukciju dubokih tonova. Pojačani kabinet je također rekonstruiran kako bi se smanjile vibracije i time stvorila čvrsta platforma za optimalan rad svih zvučničkih jedinica. Prednja ploča je 50% deblja od prethodne verzije, a posebno dizajnirana rebra od staklenih vlakana učvršćuju kabinet na strateškim mjestima. Rezultat je zvuk visoke vjernosti iz odličnih zvučničkih jedinica.

UPRAVLJANJE

Zahvaljujući dvostruko moćnijem DSP-u (digitalnom procesiranju zvuka) od svog prethodnika, Zeppelin Wireless white ima detaljniji i rafiniraniji zvuk, slušni doživljaj je doista upečatljiviji, u klasi za sebe. Sav napredak u kvaliteti zvuka prati i trio mogućnosti spajanja - AirPlay®, Bluetooth® aptX i Spotify® Connect – što znači da je zvuk bez greške udaljen od vas samo nekoliko dodira.

Nova verzija Bowers & Wilkins Control App izdana je pri predstavljanju crnog Zeppelin Wirelessa, a dostupna je za iOS, Mac i PC. Ona upravljanje funkcijama slušanja i regulaciju glasnoće čini jednostavnijima a time i uživanje u glazbi opuštenije i potpunije.

Koristan koliko je i lijep, neutralna boja bijelog Zeppelina i neprekinute linije mame na uživanje samim pogledom na njega, što ga čini ne samo najboljim, već i najljepšim bežičnim zvučnikom današnjice.

Zeppelin Wireless će s lakoćom napuniti sobu zvukom, veličina tog zvuka čini se nevjerojatnom u odnosu na njegove elegantne dimenzije. Kao kompletno rješenje u jednoj kutiji, bijeli Zeppelin Wireless nadilazi očekivanja u zvuku i u izgledu.

 

Želite znati sve o Zeppelin Wirelessu? Pogledajte našu RECENZIJU i UNBOXING VIDEO!