Ako vidite da neki audio uređaj posjeduje Bluetooth opciju povezivanja, jasno vam je da se radi o uređaju koji je ili zamišljen za prijenos ili za bežični streaming. Bravenovi novi zvučnici nude i jedno i drugo.

Lagani a rigidni zvučnici, po kojima je dosad Braven bio poznat, postali su još bolji. Novi modeli iz 7 serije dobili su IPX5 certifikat vodootpornosti, ali i neke zgodne funkcije koje će mnogi znati cijeniti. Pogledajte prezentaciju mogućnosti novih modela niže ili preuzmite Braven infografiku u PDF-u!

Novi modeli - multifunkcionalni prijenosni zvučnici

Najmanji model iz serije, Braven 570, posjeduje bateriju koja će vam omogućiti do 10 sati uživanja u glazbi, a tu je i ugrađeni mikrofon za handsfree razgovore. Dodatno, na njega možete spojiti bilo koji izvor zvuka koji ne posjeduje Bluetooth - putem običnog 3.5 mm audio kabela. Jedna od najzanimljivijih funkcija modela iz 7 serije je mogućnost TrueWireless uparivanja, koje omogućuje reprodukciju pravog stereo zvuka uz kombinaciju dva Braven zvučnika. Također, tu je i Bluetooth receiver mode opcija, koja vam omogućuje da bežično šaljete svoju glazbu na bilo koji audio izvor koji posjeduje AUX ulaz. To zapravo znači da vaši stari zvučnici, mini linija pa čak i slušalice dobivaju mogućnost bežične reprodukcije glazbe s Bluetooth izvora! Više o ovoj opciji možete pročitati u opisu Braven 705 i Braven 710 modela. Braven je posebno hvaljen radi svog dizajna i praktičnosti, pa su svi njihovi modeli izuzetno lagani i rigidni, što ih čini idealnim i za izlete u prirodu.

Braven Mira - zvučnik s kojim se možete čak i tuširati

Ako pak volite pjevati pod tušem posebno će vam se svidjeti Braven Mira vodootporni zvučnik, koji dolazi s praktičnom kukicom pa ga možete objesiti na zid ili čak na tuš. Braven Mira je otporan na prskanje, a napravljen je od kombinacije aluminija, plastike i gume stoga ne morate brinuti da će se razbiti ako vam slučajno spadne s kukice. Također, Braven svi Braven zvučnici na sebi imaju kontrole za upravljanje glazbe, pa ne morate posezati za svojim mobitelom u situacijama kada vam to nije zgodno (pod tušem, primjerice). Novi Braven prijenosni zvučnici su od sada raspoloživi u Sonus Artu po promotivnim cijenama, a u kvalitetu njihovog zvuka možete se uvjeriti u našoj poslovnici u Zagrebu (lokacija na karti).