Menu Toggle navigation

B&W A5 - Novi Airplay Dock iz Bowersa

B&W A5 - Novi Airplay Dock iz Bowersa

Novi Bowers & Wilkins A5 Airplay zvučni sustav s Airplay tehnologijom

Zahvaljujući wireless povezivanju omogućuje Vam da glazbu sa svojih Apple uređaja pustite iz svakog kuta sobe.  A5 zvučnici su gotovo savršen zvučni sustav za sve one koji traže veliki zvuk za male sobe.

DIZAJN

Minimalistički pristup Bowers & Wilkins ' dock zvučnika je postao standard za gotovo sve dokove - aluminijsko metalik kućište s crnim pletenastim rešetkama ukrašeno je s tek nekoliko malenih gumbi. Čini se gotovo kao da Apple zahtijeva ovakav minimalistički stil za kombinaciju sa svojim uređajima, a upravo su Bowers & Wilkins prvi koji su „profurali“ ovaj izgled za dockove.

Uz uređaj dolazi  već standardni „jajoliki“ daljinski upravljač koji sadrži standardne opcije poput Power, Volume, Play/Pause, Track Forward/Backward, te Aux input i Airplay prekidača.

FUNKCIONALNOST

A5 dock ima klasični 3.5 ulaz za slušalice, te jedan USB port za spajanje na PC ili bilo koji MP3 player. Pošto mu je glavna odlika Wi-Fi spajanje na uređaj, proizvođači mu nisu namjenili dock za Apple uređaje, no svoj iPod možete bez problema napuniti USB kabelom usput puštajući omiljenu glazbu na zvučniku.

Zvučnici su iznenađujuće glasni obzirom na svoju veličinu, a dodatno ih možete optimizirati iPhone aplikacijom „EQ10 „ koja poboljšava equalizer i omogućuje još veću kontrolu nad stupnjevima glasnoće uređaja.

ZAKLJUČAK

Sve u svemu, BW A5 je bežični audio sustav koji je jednostavan za podešavanje, a uz besplatnu B&W aplikaciju za povezivanje s iPod, iPhone, iPad, PC i MAC uređajima, omogućuje Vam da uživate u vlastitoj kolekciji glazbe iz bilo koje perspektive – bez potrebe da trošite svoju energiju na micanje iz udobnosti svoje najdraže pozicije!