Menu Toggle navigation

B&W AM-1 - Najizdržljiviji zvučnici ikad napravljeni

B&W AM-1 - Najizdržljiviji zvučnici ikad napravljeni

Svaki zvučnik koji može reproducirati vrhunski zvuk na otvorenim prostorima zaslužuje posebnu pažnju. Jedan od njih je svakako i novi Bowers & Wilkins AM-1.

Odličan zvuk, bez obzira na vremenske uvjete,  izdvaja nove Bowersove vanjske zvučnike ispred svih ostalih zvučnih monitora koji uglavnom čine kompromise nauštrb akustičnih performansi a u korist svoje izdržljivosti.

B&W AM-1 nema takvih problema - zvučna reprodukcija je vjerna brendu, a njihova trajnost i fleksibilnost nije nimalo upitna. Čak naprotiv, dizajnirani su kao najizdržljivi zvučnici ikad napravljeni!

Am -1-presjek -2

Najveći problem kod vanjskih zvučnika je osiguravanje snažnog basa, zbog čestih promjena temperature što tada rezultira (češće no običnim) promjenama zračne kompresije unutar zvučnika. Iz tog su razloga Bowersovi inženjeri razvili sasvim novi sustav kabineta koji je sastavljen od pasivnih bas radijatora (ABR).

A pošto se vanjski zvučnici uglavnom montiraju iznad visine svojih slušatelja, odlučili su napraviti i malu revoluciju u rasporedu zvučnih komponenata – postavivši visokotonac ispod bas/srednjetonske jedinice.

Am -1-presjek

Primarna namjena AM-1 zvučnika je vanjska instalacija - u vrtovima, dvorištima, oko bazena... Ali ne sumnjamo da će postati izborom mnogih vlasnika kafića i restorana koji će uvidjeti njihove prednosti i za korištenje u unutarnjim prostorijama. Naime, kabinet zvučnika je osim na UV zračenje otporan i na ogrebotine, hrđanje, prašinu i vlagu. Montriraju se u horizontalnom ili u vertikalnom položaju, a mogu se rotirati za 110 stupnjeva u oba smjera.

Bw -am1

Ukratko, AM-1 su nepoderivi dvosistemski zvučnici snažnog basa, koji osiguravaju optimalnu disperziju zvuka i prilikom reprodukcije s visine. Ili još kraće - najizdržljiviji Hi-Fi zvučnici ikad napravljeni.

Bowers&Wilkins AM 1 zvučnike možete testirati u našoj trgovini, a galeriju fotografija možete pregledati na našem Facebooku.