Sonus Art TV predstavlja: B&W P5 Wireless - Bežične Hi-Fi slušalice

Sonus Art TV predstavlja: B&W P5 Wireless - Bežične Hi-Fi slušalice

Bowers & Wilkins je predstavio svoje prve Bluetooth slušalice - P5 Wireless.

UPDATE: Napravili smo prezentaciju ovih slušalica. Pogledajte video!

Nove B&W slušalice su bazirane na proslavljenim P5 Series 2 slušalicama, a koriste istu Bluetooth aptX tehnologiju kao i B&W T7 bežični zvučnik. Baterija Bluetooth modula ima kapacitet 17 sati, a kad se isti potroši tu je uvijek opcija spajanja slušalica na izvor glazbe putem kabela.

Dizajn i kvaliteta izrade identična je P5 Series 2 slušalicama, s dodatnim kontrolama za play/pause, prebacivanje na iduću pjesmu i javljanje na pozive s mobitela.

Dizajnirane za zvuk u pokretu, sve B&W slušalice su lagane, udobne i luksuzne, a odlično rade sa svim uređajima niske snage (mobilni uređaji, mp3 playeri itd).

Zvučnici su promjera 40 mm, raspona frekvencije 10Hz - 20kHz i pasivne impedancije 22 ohma. Za bolju kvalitetu zvuka ugrađena su dva mikrofona.

Driveri su konstruirani tako da izoliraju slušatelja od buke iz okoline bez posezanja za dodatnim elektronskim uređajima za poništavanje buke. To je postignuto zatvorenim ustrojem slušalica - metalna konstrukcije kućišta i fino prijanjajući mekani kožni jastučići.

Prve B&W bežične slušalice su raspoložive u Sonus Artu po cijeni od 2.990 kuna.

ZVUČNE PERFORMANSE

Nove zvučne jedinice - P5 Wireless posjeduje nove zvučne jedinice bazirane na tehnologiji hvaljenih P7 slušalica, dizajniranih s dijafragmom kakva se nalazi u tradicionalnim zvučnicima, što rezultira nevjerojatnom kvalitetom zvuka.

BEŽIČNI HI-FI STREAMING

Bežična povezivost - Bluetooth aptX tehnologija omogućuje stremanje glazbe u Hi-Fi kvaliteti. Ugrađena baterija omogućuje do 17 sati bežične reprodukcije, nakon čega ih možete napuniti pomoću USB kabela. Također, tu je i kabel koji vam omogućuje uživanje u glazbi i kada se baterija isprazni.

 Želiš primiti obavijest na email kad objavimo novu emisiju? Prijavi se ovdje!