Menu Toggle navigation

B&W T7 - bežični zvučnik

B&W T7 - bežični zvučnik

Iz tvornice dobrog zvuka dolazi nam prvi pravi prijenosni Hi-Fi zvučnik.

Iako je tržište prijenosnih zvučnika već prilično zasićeno, rijetko koji posjeduje prave Hi-Fi kvalitete. Stoga ne čudi da se u utakmicu uključio i Bowers&Wilkins, kao jedan od pionira u proizvodnji slušalica za zvuk u pokretu (C5, P5, P7) te audiofilskih dock zvučnika (Zeppelin Air, A5 i A7).

Ukratko, ono što je Zeppelin Air u svijetu Airplay zvučnika, B&W T7 će biti u sviejtu prijenosnih zvučnika - simbol odličnog dizajna i zvuka premium kvalitete.
DIZAJN I KVALITETA

Dovoljan je jedan pogled na T7 kako bi shvatili da je riječ o još jednom odličnom B&W proizvodu. Iako prijenosni zvučnici obično ne impresioniraju svojim gabaritima, što im jamči bolju prenosivost, Bowers & Wilkins je uspio stvoriti mali zvučnik premium izgleda kojim će se svakako izdvojiti iz mase.

6 T7 Vijest

Premium izgled je postignut zahvaljujući Micro Matrix strukturi, čija funkcija je i poboljšanje zvuka.

Svojom težinom od 950 grama neće nikome stvoriti probleme u prenošenju, iako se svojim rigidnim kabinetom ističe od većine konkurentskih modela.

Zahvaljujući gumiranim rubovima odlično leži u ruci te nudi optimalnu zaštitu od grebanja i udaraca.

ZVUK I KARAKTERISTIKE

Iako je ovo zvučnik vrlo malih dimenzija, B&W je opet dokazao da veličina nije bitna, barem kada su njihovi aktivni zvučnici u pitanju. Prvo što ćete primjetiti je njegova muzikalnost ali i snaga, koju ne očekujemo od zvučnika ovih dimenzija. Zvučnik koristi iste DSP (Digital Signal Processing) tehnologije kao i njegova veća braća iz wireless serije što mu omogućuje impresivan bas i precizne visoki tonove, čak i pri većim glasnoćama.

2 T7 Vijest

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji, specijalno dizajniranim zvučnim jedinicama i DSP tehnologiji, T7 će omogućiti i do 18 sati HI-FI zvuka u pokretu.

Zvučnik posjeduje ugrađenu bateriju, zahvaljujući kojoj će svirati i do 18 sati bez punjenja (na 75 % glasnoće), a spojit će se na vaš mobitel, tablet ili PC putem Bluetooth aptX veze, što će mu osigurati savršenu sinkronizaciju s izvorom zvuka. Ovo je bitno svima koji će ga koristiti za reprodukciju filmova ili igranje igrica, jer će zvuk i slika biti u savršenoj sinkronizaciji.

Na vrhu zvučnika su tipke za kontrolu uređaja - uparivanje, play/pause i podešavanje glasnoće.

Sa stražnje strane nalazi se utičnica za punjenje te AUX ulaz za spajanje svih mogućih medijskih izvora.

Za više tehničkih informacija preuzmite službenu B&W T7 brošuru.

Bowers & Wilkins T7 će biti raspoloživ u Sonus Artu sredinom studenog po cijeni od 2599 kn.

UPDATE 18.11.2014. - Bowers & Wilkins T7 je raspoloživ za narudžbu!