Menu Toggle navigation

Denon AH-C160W: Sportska In-ear Bežična Slušalica

Denon AH-C160W: Sportska In-ear Bežična Slušalica

Denon predstavlja nove bežične slušalice za sve situacije u kojima žice najviše smetaju - sportske aktivnosti na otvorenom i u zatvorenim prostorima. Udobnost, odličan zvuk, izdržljivost su osobine lako zamjetljive već pri prvom susretu.

Denon je u ove slušalice ugradio doista najmoderniju tehnologiju, i to ne samo bežičnog prijenosa. Elegantni dizajn novih AH-C160W koristi jedinstvenu tehnologiju pridržavanja uz ušku nazvanu Earhook, razvijenu u suradnji s vodećim proizvođačima slušnih pomagala. Slušalice će se zadržati u uhu pri bilo kakvom vježbanju ili trčanju, zvuk će biti dobar u svakom trenutku, kao i izolacija od vanjske buke.

Kvaliteta zvuka ugođena je korištenjem naprednog digitalnog procesiranja signala (DSP), a mehanička struktura je vrlo izdržljiva. Čak je i unutarnja elektronika presvučena Nanofi slojem pa su cijele slušalice otporne na vlagu i znoj po standardu IPX5/7.

Integriranim kontrolama lako ćete podesiti glasnoću, preskočiti pjesmu ili odgovoriti na poziv bez potrebe da posegnete za uređajem. AH-C160W koriste tehnologiju Clear Voice Capture, sofisticirano uklanjanje neželjene buke, čak i u vrlo bučnim prostorima, pa je zvuk u razgovorima čist i jasan. Slušalice će vas glasovnom porukom upozoriti na status slušalica, kao što je razina napunjenosti baterije, pa se ne morate koncentrirani ni na što drugo osim vježbanja.

Uz običajene četiri veličine silikonskih umetaka za ušni kanal, uz AH-C160W dolaze i nastavci Comply, načinjeni od memorijske pjene kako bi se u potpunosti prilagodili vašoj anatomiji uha. Ti nastavci su tretirani specijalnim preparatom SweatGuard kako bi ostali čisti  bez obzira koliko su naporne vaše aktivnosti.

Fitness freakovi, navalite!

*Slušalice će biti u prodaji od veljače 2017.