Denon je predstavio nasljednike svojih najpopularnijih mrežnih linija, CEOL i CEOL Piccolo, koje sada dolaze s još boljim zvučnicima i Bluetooth streaming opcijama.

Teško je naći mini liniju koja nudi toliko opcija u tako malom pakiranju. To je jedan od razloga zašto su linije iz CEOL serije bile toliko popularne zadnje dvije godine. Osim toga, ove kompaktne i dizajnerski atraktivne jedinice mogu se smjestiti u bilo koji prostor. Novi modeli dolaze sa svim prednostima starijih modela -  WiFi & Ethernet povezivanje, bežični streaming glazbe, digitalni & analogni izlazi za spajanje s računalom, televizorom i ostalim izvorima zvuka, reprodukcija svih mogućih zvučnih formata, USB reprodukcija itd. Jedino što je izbačeno je dock za iPhone, koji zahvaljujući odličnoj aplikaciji i nije imao neku funkciju. Najveća novost su osvježeni, potpuno novi zvučnici, koji sada izgledaju a i zvuče puno bolje. Također, oba uređaja sada nude i opciju Bluetooth streaminga glazbe što omogućuje izravni bežični streaming glazbe s (vjerojatno) svakog mobitela koji je danas u primjeni.
N9 Back
Veći uređaj, osim CD playera, nudi i više snage, FM radio i dva optička ulaza.

CEOL VS CEOL PICCOLO

Iako veći uređaj, službenog naziva Denon DRA-N9 CEOL (PDF), nudi nešto više snage (65 W vs 40 W), CD player i FM radio, tehničke mogućnosti su im ostale potpuno iste. Jedino što veći uređaj nudi i dva optička ulaza, što bi moglo biti od koristi svima koji svoju liniju planiraju žično spojiti na barem dva izvora zvuka (npr. PC i TV). Denon DRA-N4 odnosno novi CEOL Piccolo (PDF) cilja na publiku koji svoju glazbu drže isključivo u digitalnom obliku te na sve one kojima je iznimna kompaktnost presudna u kupovini ovog tipa uređaja. Oba uređaja posjeduju i visokokvalitetno pojačalo za slušalice te profesionalne zvučničke terminale, koji će omogućiti nadogradnju zvučnika u budućnosti, ako za to osjetite potrebu. Novi CEOL receiveri su raspoloživi u Sonus Artu po cijenama od 2449 kn za CEOL Piccolo i 3849 kn za veći model odnosno Denon CEOL.* *Zvučnici se kupuju zasebno po cijeni od 620 kn (SC-N4 set zvučnika za Ceol Piccolo) odnosno 769 kn (SC-N9 set zvučnika za Ceol)

NEW CEOL, NEW FEATURES:

• Supports Bluetooth and NFC • Supports Spotify connect • Gapless playback for AIFF/ALAC • Supports 192kHz/24bit AIFF file • Windows 8/RT Compatibility • Wi-Fi 11n support • Support for Wi-Fi Sharing with iOS device