Denon CEOL N11 DAB  – brojne mogućnosti slušanja u kompaktnom dizajnu

Denon CEOL N11 DAB – brojne mogućnosti slušanja u kompaktnom dizajnu

Novi Denonov mrežni glazbeni sustav CEOL N11 DAB nudi vrhunsku svestranost slušanja u kompaktnom uređaju, nasljedniku već kultnog CEOL N10 modela. Temeljen na prethodniku, uz dodan DAB+/DAB radio već impresivnom popisu komponenti koje uključuju Amazon Alexa i Google Assistant glasovne kontrole kao i ugrađenu HEOS tehnologiju za kontinuirani multiroom streaming.

Postavite Denon Home zvučnike u nekoliko prostorija te cijeli sustav kontrolirajte putem HEOS aplikacije. Uistinu su fenomenalne brojne mogućnosti slušanja koje nudi CEOL N11 DAB: streaming putem Wi-Fija, Etherneta, AirPlay 2, Bluetootha i USB-a pa tako za izvor svoje glazbe možete birati između računala, mobilnog uređaja, NAS-a (Network Attached Storage) ili Interneta.

2-denon-ceol-n11-dab-prva

Osim Internet radia i online glazbenih streaming servisa (poput Spotifyja, Amazon Music HD i TIDAL-a) slušatelji mogu odabrati i DAB+/DAB digitalne radio stanice ili analogni FM/AM radio. Fizički medij također nije zaboravljen – u CEOL N11 DAB ugrađen je i CD player.

Kao što se može i očekivati od branda kao što je Denon, sa 110 godina iskustva u hi-fiju – i ovaj novi uređaj nudi istinski zvuk visoke vjernosti. Snažno digitalno pojačalo uključuje digitalnu EQ obradu podešenu za optimizaciju zvuka iz dvosmjernog Denon zvučnika SC-N10.

Ovi elegantni zvučnici izrađeni su ne samo kako bi estetski nadopunili CEOL sustav nego ga i zvukovno izjednačili. Svaki zvučnik posjeduje visokokvalitetni 12-cm woofer/srednjetonac i 3-cm visokotonac visoke rezolucije koji reproduciraju zvuk s izuzetnom jasnoćom i uz savršenu tonalnu ravnotežu.

3-denon-ceol-n11-dab-druga

Baš kao dizajn prethodnog CEOL modela i u ovom je prisutna kombinacija vrhunske audio tehnologije i zapanjujuće kompaktnog kućišta s upečatljivim industrijskim dizajnom. Osvijetljena kontrolna ploča osjetljiva na dodir krasi prednji dio jedinice za intuitivno i brzo upravljanje bez ometanja minimalističkih linija, dok OLED zaslon nudi jasne informacije o reprodukciji iz prostorije prosječne veličine.

CEOL N11 DAB dostupan je u elegantnoj sivoj, modernoj bijeloj te klasičnoj crnoj varijanti.