Menu Toggle navigation

Denon DHT-T100

Denon DHT-T100

Za sve one koji ne pristaju na običan TV zvuk

Denon je predstavio proizvod koji je dizajniran za rješavanje problema mnogih vlasnika LCD televizora.  Naime, kako televizori postaju sve tanji i tanji, s njima i zvuk postaje sve manji... a uređaji jednostavno nemaju dovoljno prostora potrebnog za reprodukciju prirodnog dubokog basa.

Denon slovi kao jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetne HiFi opreme a ovaj zvučnik spada u njihovu premium ponudu. DHT-T100 ima dvije zvučne jedinice veličine 5” (mid/bass) te dva 1/2" visokotonca a sve ih pogoni snažno digitalno pojačalo. Za masivni i precizni bas brinu se dvije tube na poleđini uređaja koje se brinu da zvuk koji izlazi iz njega bude što potpuniji.

Denon -Sound Base -Light -explanation

Ključni element ovog inovativnog TV zvučnika je digital signal processing tehnologija, koja osigurava vrhunsku audio reprodukciju. Zahvaljujući Dolby Digital Decoding i Virtual Surround Sound tehnologiji ljubitelji kućnog kina moći će uživati u pravom surround zvuku koji dolazi iz samo jedne zvučničke jedinice.

Također, ovaj će se uređaj svidjeti i svim ovisnicima o glazbi jer posjeduje Bluetooth aptx tehnologiju koja omogućuje bežično streamanje glazbe s vaših smartphone i tablet uređaja.

Zvučnik ne posjeduje HDMI ulaz, što znači da se povezuje na TV jedino pomoću koaksijalnih ili optičkih digitalnih kablova. Njegova aptX tehnologija omogućuje reprodukciju glazbenih datoteka CD kvalitete putem Bluetootha. A tu je i 3.5 mm ulaz za ostale uređaje. Denon DHT-T100 sasvim sigurno nije “još jedan običan sonudbar”, a njegova je baza toliko jaka (dimenzije: 60-7-35.5 cm) da može „podnijeti“  do 27 kg mase što je čini savršenom za svaki televizor veličine do 50.

Moderne tehnologije, elegantni izgled, kristalno čisti dijalozi i iznenađujuće jaki bas sigurno će privući ljubitelje filmova, ali i mnoge ljubitelje glazbe.

DHT-T100 će biti raspoloživ u listopadu po cijeni od 2280 kn.

PREGLED GLAVNIH ZNAČAJKI:

-      Dvosistemski zvučnički sustav s 2 zvučne jedinice veličine 5” I 2 visokotonca veličine ½”

-      Može nositi do 27 kg mase

-      Idealan za televizore do 50”

-      Bluetooth wireless streaming s aptX Bluetooth tehnologijom za reprodukciju visokokvalitetnih datoteka

-      Optički i koaksijalni digitalni ulazi + analogni ulaz

-      Dolby Digital decoder + Denon Virtual Surround tehnologija

-      5 modusa slušanja

-      Dolazi s jednostavnim daljinskim upravljačem

-      Spajanje na TV pomoću jednog kabela