Denon je sa svojih 100 godina iskustva u proizvodnji Hi-Fi uređaja ponovo dokazao da je moguće stvoriti veliki zvuk iz malog kućišta.

Envaya Mini je nasljednik Denonovog izuzetno hvaljenog prvog Bluetooth zvučnika, koji će pružiti još veću prenosivost i izdržljivost, uz zadržavanje hvaljene kvalitete zvuka izvornog modela.  Njegova najveća prednost je iznimna kompaktnost, vodonepropusnost te iznimna rigidnost.  Ovo u prijevodu znači da, uz bateriju koja će Vam omogućiti i do 10 sati glazbe, ovaj zvučnik možete ponijeti sa sobom doslovno svugdje!

KVALITETA ZVUKA I BEŽIČNI STREAMING

Osim što je lako prenosiv, vodotporan i praktički neuništiv, Envaya Mini će isporučiti zavidnu kvalitetu zvuka. Za dobar stereo zvuk brinu se dva custom made zvučna drivera, te pasivni subwoofer radiator, koji će uz pomoć novougrađene MaxxAudio DSP (Digital Signal Processing) tehnologije stvoriti impresivnu zvučnu pozornicu. Također, zahvaljujući naprednoj Bluetooth aptX tehnologiji moguće je bežično streamati glazbu u CD kvaliteti, dok je sinkronizacija sa spojenim uređajem besprijekorna. Uz klasično Bluetooth spajanje, Envaya Mini nudi i jednopotezno spajanje putem NFC tehnologije.
2
Envaya Mini omogućuje bežični streaming glazbe u CD kvaliteti pomoću Bluetooth aptX tehnologije.

DIZAJN I FUNKCIJE

Envaya mini je zvučnik cilindričnog izgleda koji stane u ruku, a može se postaviti vertikalno ili horizontalno, što omogućuje dodatni komfor prilikom pozicioniranja istog. U zvučnik je integriran mikrofon s noice cancelling tehnologijom za kristalno čiste razgovore, a osim bežičnog spajanja putem Bluetootha tu je i opcija spajanja na izvor zvuka putem klasičnog 3.5 mm kabela. Glavna prednost Envaye Mini je Denonovih 100 godina iskustva u proizvodnji hi-fi uređaja, što ga čini možda i najbolje zvučećim rigidnim zvučnikom na tržištu. Envaya Mini će biti raspoloživ u prosincu po cijeni od 770 kn.  
1
Na Envayu Mini možete spojiti i bilo koji uređaj koji posjeduje 3.5 mm izlaz, a zvučnik će raditi i do 10 sati bez punjenja.

Denon envaya mini DSB-100 - Key Features

  • * Dual 40mm Full Range Drivers plus 40 x 83mm passive radiator: offers you superb sound and punchy bass
  • * aptX® Low Latency for Bluetooth®: offers a total end-to-end latency of just 32 milliseconds (ms)
  • * NFC Pairing: Incredibly Fast & Easy Pairing (no buttons touched)
  • * Integrated Microphone with noise cancelling: for speaker phone functionality
  • * Carrying bag included
  • * Can be placed horizontally and vertically