Menu Toggle navigation

Denon HEOS AVR: Okružite se zvukom, a ne žicama!

Denon HEOS AVR: Okružite se zvukom, a ne žicama!

Denon je predstavio svoj posljednji i prilično veliki korak prema potpuno bežičnom kućnom kinu. Rješenje za potpuno rezanje žice je Denon HEOS AVR, 5.1-kanalni AV prijemnik.

Novi AV receiver svojim najmodernijim pojačalom u D-klasi može pogoniti vaše omiljene klasične zvučnike. Osim toga, s lakoćom pogoni bilo koje HEOS bežične zvučnike, bilo svih pet ili samo dva kao surround kanale.

STVOREN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

Osim što je rekao „NE“ žicama i klasičnim zvučnicima u često ne toliko lijepim kutijama, i sam AVR u svijet AV receivera donosi novi, vrhunski industrijski dizajn. HEOS AVR je AV receiver čije je unikatno aluminijsko kućište ujedno i dizajnerski statement komad.

 

SAVRŠEN ZVUK, JEDNOSTAVNA REPRODUKCIJA

Postavljanje i upravljanje vašim bežičnim sistemom bit će izuzetno lako i intuitivno, usudili bi se reći. Jedino što trebate je spojiti HEOS AVR s vašim TV-om uobičajenim HDMI kabelom, preuzeti besplatnu HEOS aplikaciju i slijediti kratke upute. Za nekoliko minuta bit ćete spremni za uživanje u bogatom i prostranom zvuku. Cijeli doživljaj možete jednostavno kontrolirati, bilo kroz aplikaciju ili daljinskim upravljačem svojeg TV-a. Ne može biti zgodnije.

HEOS AVR je potpuno okrenut budućnosti te podržava najnovije HDMI standarde. Četiri HDMI 2.0a / HDCP 2.2 ulaza osiguravaju uživanje u svim filmovima u 4K Ultra HD rezoluciji. Što se tiče zvuka, možete računati na Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio.

OSTVARITE POTPUN HEOS DOŽIVLJAJ

Svoju glazbenu kolekciju možete reproducirati u cijelom HEOS sustavu koji uključuje i novi HEOS AVR, sve to u visokoj rezoluciji. HEOS AVR podržava sve glavne streaming formate, a svi veliki glazbeni servisi poput Deezera ili Spotifyja u potpunosti su integrirani. Samo nekoliko dodira dovoljno je da si postavite pravo glazbeno raspoloženje za svaki trenutak.

heos-iskustvo

Denon HEOS AVR uskoro dolazi u našu trgovinu i webshop! O datumu dolaska obavijestiiti ćemo vas emailom. Želite biti obaviješteni o dolasku subwoofera, a niste na našoj listi? Prijavite se ovdje!