Menu Toggle navigation

Denon HEOS Bar i Subwoofer u travnju u prodaji!

Denon HEOS Bar i Subwoofer u travnju u prodaji!

Denon je svom bežičnom "lineupu" pridodao dva nova proizvoda, HEOS Bar i HEOS subwoofer.

SVE O HEOS BAR Zvučniku

Denon HEOS Bar podignuo je ljestvicu soundbar zvučnika. HEOS bar izvanredno unaprjeđuje zvuk TV-a ili Blu-ray playera a pritom zadržava eleganciju i vitkost soundbarova. Sve to uz mogućnost bežičnog streaminga glazbe iz raznih popularnih izvora.

HEOS Bar donosi vrlo visoku kvalitetu procesiranja signala i amplifikacije, te ima čak devet zvučničkih jedinica visokih performansi. Odlično unaprijeđuje zvuk čak i za najveće ekrane, ali i za slušanje glazbe. HEOS Bar u jednom kućištu donosi tri glazbena kanala, lijevi, desni i centralni, a stereo efekt kojeg proizvodi je doista fascinantan. Zvučna slika vrlo lijepo pozicionira instrumenate i vokale, a pritom se ne doima umjetno već vrlo zabavno.

Četiri HDMI ulaza kompatibilna s 4K standardom omogućuju korištenje u AV sistemima s više izvora slike, a integrirani HEOS donosi uživanje u bežičnom streamanju glazbe s Internet radija, popularnih streaming servisa, smartphonea ili tableta, kućnog računala s pohranjenom glazbom ili USB medija.

HEOS Bar možete koristiti samostalno, njegov efekt virtualnog surround zvuka je zapanjujući, no ako mu dodate još i HEOS Subwoofer te par bežičnih HEOS zvučnika, doslovno ćete uroniti u svaku scenu.

Moćni HEOS Sub je idealni bežični subwoofer za HEOS sistem. Omiljenu konfiguraciju možete izabrati između "3.0", tj. samostalne uporabe, "3.1" sa HEOS Sub subwooferom ili "5.1" sa HEOS Subwooferom i bilo koja dva bežična HEOS zvučnika za stražnje kanale. Postavljanje i upravljanje je jednostavno. Samo spojite HEOS Bar na HDMI Audio Return Channel (ARC) izlaz na vašem TV-u. Soundbar će zasvirati za par minuta.

Upravljajte svim funkcijama putem HEOS aplikacije, ili putem daljinskog upravljača vašeg TV-a. Vrlo jednostavno, zar ne? Duboki bas ćete putem HEOS Subwoofera također pridružiti bežično. Bilo da HEOS Bar smjestite na komodu ili na zid, odgovarat će vašem stilu, vašoj sobi, i najvažnije vašem televizoru. HEOS Bar će unaprijediti zvuk čak i najvećih televizora, dijagonale 120 cm i većih, a pritom će izgledati elegantno i nenametljivo.

heos-bar

Uz intuitivnu HEOS aplikaciju sve funkcije dostupne su vam uz dodir prsta. HEOS Bar je potpuno pripremljen za budućnost jer podržava sve najnovije HDMI standarde. Četiri HDMI 2.0a/HDCP 2.2 ulaza osiguravaju užitak u 4K Ultra HD filmovima. U slučaju da vaš TV ne podržava 4K, ne brinite, samo svoje 4K izvore spojite na HEOS Bar. Za najbolji višekanalni zvuk HEOS Bar ima podršku za DolbyTrueHD i DTS-HD Master Audio.

 

SVE O HEOS Sub bežičnom subwooferu

Denon HEOS Sub je bežični subwoofer koji dodaje duboki i snažni bas bilo kojem HEOS uređaju. Kvaliteta zvuka je najbolja u klasi, a subwoofer odgovara svakom prostoru i svakom sistemu.

Uz snažnu amplifikaciju i optimizirane zvučničke jedinice, radi uz uz bilo koji HEOS zvučnik, te HEOS Bar, HEOS AVR, HEOS Amp ili HEOS Link. Kao i svi HEOS uređaji i HEOS Subwoofer može se pohvaliti lijepim unikatnim dizajnom i elegantnim mat crnim finišom. Možete ga postaviti bilo gdje u sobi, zahvaljujući bežičnoj povezivosti, a samo postavljanje može biti vertikalno ili horizontalno. Ako ga ne želite pokazivati, zavucite ga ispod sofe i uživajte u njegovim vibracijama.

Za ovaj subwoofer posebno su napravljena dva zvučnika promjera 13 cm, koji u kombinaciji sa sofisticiranom amplifikacijom u D klasi daju jasan, čist, ali i vrlo čvrst bas. Inovativno razvijeni DSP algoritmi optimiziraju bas odziv u cijelom dinamičkom području.

U HEOS aplikaciji naći ćete napredne postavke za različite konfiguracije, kao što su unaprijeđenje dijaloga i noćni način rada, koji su ugrađeni u HEOS Bar. Ako se koriste zajedno, HEOS Subwoofer se prilagodi njegovom podešenju.

heos-sub

Uz HEOS Sub uvijek možete postići savršeni spoj s drugim HEOS zvučnicima. Najjednostavniju konfiguraciju "1.1" imate u spoju s bilo kojim HEOS zvučnikom, modelima 1, 3, 5 ili 7. Iznenađujuće zabavno. Takav sistem se uz dodatak još jednog zvučnika proširuje u "2.1" što je već pravi stereo uz dubok i moćan bas. Iznimno elegantan sistem kućnog kina dati će konfiguracija "3.1"- HEOS Sub u kombinaciji s novim i vrlo naprednim HEOS Bar soundbar zvučnikom. Dodavanjem još dva stražnja bežična HEOS zvučnika dolazite do fantastične pune konfiguracije kućnog kina "5.1" - no s bežičnim zvučnicima svuda uokolo.

Postavljanje i podešavanje HEOS subwoofera gotovo je u nekoliko minuta. Samo ga pridružite vašoj kućnoj mreži i bilo kojem HEOS uređaju. Već u slijedećem trenutku budite spremni za dramatičan bas. Boju zvuka podesite putem aplikacije. To je sve.

Kad HEOS Subwoofer udružite s bilo kojim HEOS uređajem uživat ćete u zvuku koji može ispuniti ali i protresti cijelu kuću. S više HEOS zvučnika različitu glazbu slušajte u odvojenim prostorijama ili u cijelom stanu slušajte istu glazbu. Uz intuitivnu HEOS aplikaciju sve vam je dostupno samo dodirom prsta.

Denon HEOS Bar i Sub uskoro dolaze u naše trgovine i webshop! O datumu dolaska obavijestiiti ćemo vas emailom. Želite biti obaviješteni o dolasku subwoofera, a niste na našoj listi? Prijavite se ovdje!