Ako ste jedan od onih koji zahtjevaju dobar zvuk u svakoj prostoriji, uključujući kupaonicu, kuhinju ili terasu, sigurno ste upoznati s problem pravilnog smještaja svih tih zvučnika po kući. Srećom, Denon donosi rješenje, i to u vidu kompaktnih bežičnih zvučnika besprijekorne audio reprodukcije. Upoznajte HEOS – multiroom Hi-Fi sustav.

Kroz elegantno dizajnirane kompaktne zvučnike bežično spojene na kućnu mrežu, Heos će vam omogućiti pristup glazbenoj kolekciji kao i internet radio postajama diljem svijeta, uz jednostavnu kontrolu svih zvučnika u kući. Iako je primarna misija ovog multiroom sustava upravo lakoća upravljanja, Denon se pobrinuo da zvuk ostane na razini koja će zadovoljiti i zahtjevnije audiofile - bežična sinkronizacija je besprijekorna a svi zvučnici sadrže DSP tehnologije optimizacije. Heos sustav sastoji se od 3 zvučnika, koji se bežično spajaju na vašu kućnu mrežu. Iz svega navedenog jasno je da HEOS predstavlja alternativu popularnom Sonosu, koji je osvojio brojne nagrade za svoja multiroom rješenja. HEOS 3, HEOS 5 i HEOS 7 su raspoloživi od rujna po cijenama od 2280 kn za najmanji, 3040 kn za srednji te 4560 kn za najveći model. Za više informacija posjetite hrvatski HEOS microsite ili pogledajte našu video prezentaciju!

JEDNOSTAVNOST PRIJE SVEGA

Za razliku od Sonosa koji zahtjeva da barem jedan zvučnik bude žično povezan na mrežu, Heos se povezuje potpuno bežično. A u slučaju da imate problema sa svojom Wi-Fi mrežom, Denon nudi i uređaj koji će povećati njezin doseg, a koji će „pojačati“ signal za sve uređaje spojene na mrežu (HEOS WiFi Extender)
Heos5 Bocni
HEOS će bez problema reproducirati glazbu s vašeg smartphone uređaja, NAS servera kao i s raznih internet izvora
Cijelo podešavanje je gotovo u nekoliko minuta, a upravljanje je najlakše pomoću specijalne iOS i Android aplikacije. U sustav su integrirani razni streaming servisi (Spotify, Pandora, Napster, Rhapsody, TuneIn...) a njime možete upravljati pomoću aplikacije na 3 razine: 1. Postavke za svaku sobu (Rooms) 2. Postavke glazbe (Music) 3. Postavke reprodukcije (Now playing)

MULTIROOM SET ZVUČNIKA –HEOS 3, HEOS 5 i HEOS 7

Family Heos
Svi zvučnici iz serije imaju tzv. oblik suze, što im daje atraktivan izgled te donosi bolje akustičke performanse.
HEOS 3 (2280 kn) ima dvokanalno digitalno pojačalo i dvije „customizirane“ zvučne jedinice, može se smjestiti horizontalno ili vertikalno, te po želji montirati na zid. Zvučnik sadrži ulaz za USB i AUX. Za više informacija preuzmite Heos 3 spec sheet (PDF). HEOS 5 (3040 kn) je nešto veći zvučnik koji sadrži četiri pojačala iz D klase, dva „customizirana“ visokotonca, dvije srednjetonske jedinice i pasivni bas. A tu je i diskretna ručka za prenošenje. Za više informacija preuzmite Heos 5 spec sheet (PDF). HEOS 7 (4560 kn) je najveći zvučnik iz serije koji sadrži čak pet pojačala i dodaje metalni okvir koji će zvučniku dati premium izgled. No Heos 7 ima i prilično impresivan set zvučnih jedinica – dva full-range drivera, dva visokotonca, sub jedinicu i dva pasivna bas radijatora. Uz sve to, nudi izlaz za slušalice i subwoofer-out kao i standardne AUX i USB ulaze. Za više informacija preuzmite Heos 7 spec sheet (PDF).  Želiš primiti obavijest na email kad objavimo novu emisiju? Prijavi se ovdje!