Menu Toggle navigation

Denon Home – Premium bežični zvučnici nastali iz 110 godina hifi naslijeđa

Denon Home – Premium bežični zvučnici nastali iz 110 godina hifi naslijeđa

Predstavljamo najnoviju Denon Home seriju bežičnih multiroom zvučnika Denon Home 150, Denon Home 250 i Denon Home 350.

Nova serija Denon Home sastoji se od 3 upečatljiva modela all-in-one bežičnih zvučnika s ugrađenom HEOS tehnologijom. Seriju karakteriziraju čiste linije, moderan industrijski dizajn i najsuvremenija tehnologija kao i sve prednosti iz 110 godina duge Denon audio tradicije. Nikad nije bilo jednostavnije postaviti zapanjujući multiroom sustav koji zvuči kao nijedan drugi.

Najmanji u seriji je Denon Home 150 – mali, ali moćan multiroom zvučnik koji unatoč svojoj veličini i kompaktnom dizajnu pruža iznenađujuće dojmljiv zvuk koji proizlazi iz 3.5-inčnog woofera i 1-inčnog visokotonca.

DENON HOME 150

heos-150

Denon Home 250 bežični zvučnik osim što je većih dimenzija, sadrži i više snage zahvaljujući paru visokotonaca (koji su nagnuti zbog širenja disperzije zvuka) i dva 4-inčna woofera koja pogone četiri pojačala snage u stereo konfiguraciji. Pojačala podupire 5,25-inčni pasivni bas radijator.
U Denonu kažu kako je najveći model, Denon Home 350 „zvijer“ ove serije: sa svojih 6 kanala pojačanja, 6.5-inčnim wooferima, parom 2-inčnih srednjetonskih jedinica i dva visokotonca pruža ultimativni doživljaj Denon zvuka.

Nema ograničenja vašim odabirima glazbenih izvora: brojne mogućnost streaminga sa servisa kao što su Spotify, Deezer, TIDAL, TuneIn... i to putem WiFi, AirPlay 2 i Bluetooth opcija povezivanja. USB ulaz kao i 3.5-milimetarski aux ulaz na svakom zvučniku također omogućuju digitalni ili analogni zvuk izravno na Denon Home sustav.
Dugogodišnje audio iskustvo kao i predanost vjernoj reprodukciji zvuka omogućuju Denonu kao brandu da izvuče najbolje iz današnjih glazbenih datoteka i usluga visoke rezolucije. Podržani su ALAC, FLAC i WAV formati do 192 kHz/24 bita, kao i DSD zapisi (2.8MHz i 5.6MHz) za potpunu jasnoću i čistoću zvuka.

DENON HOME 250

heos-250

Svestranost ugrađene HEOS tehnologije rezultira nenadmašnom fleksibilnošću. Postojeći korisnici HEOS uređaja (primjerice kompatibilnih Denon ili Marantz AV receivera, soundbarova ili sustava) mogu dodati Denon Home zvučnike svom trenutno postavljenom sistemu.
Dva Denon Home zvučnika uparena u stereo mogu se bežično povezati na Denon DSW – 1H subwoofer za stvaranje 2.1. sustava sa seizmičkim basom. Ljubitelji kućnog kina mogu čak spojiti par Denon Home zvučnika kao stražnjih surround kanala za Denon DHT-S716H soundbar i DSW-1H subwoofer kako bi stvorili kvalitetan 5.1. audio sustav.
Upravljanje glasom odnosno glasovna kontrola moguća je uz Siri, Google Assistant i Alexa glasovne asistente i to putem kompatibilnih uređaja.

Sva tri Home zvučnika imaju ugrađene mikrofone, a podrška za Alexu trebala bi biti pridodana nadogradnjom firmvera kasnije u 2020. godini.
Potpuno novi dizajn koji odlikuje novu Denon Home seriju zvučnika pa tako i Denon Home 350 bežični zvučnik uključuje ploču bez ijednog gumba sa senzorom blizine – kada se vaša ruka približi, kontrole na touch (koje se nalaze na ploči) će zasvijetliti. Tri ili šest Quick Select gumba (ovisno o modelu) jednim pritiskom nude pristup vašim omiljenim Internet radio postajama.
Zvučnici su „obavijeni“ tkaninom otpornom na tekućinu i mrlje koja pruža veću fleksibilnost postavljanja pa je uživanje u odličnom Denon zvuku moguće čak i u prostorijama poput kuhinje ili kupaonice.

DENON HOME 350

 

heos-350

Svi Denon Home modeli zvučnika dostupni su u crnoj i bijeloj boji koje će se neprimjetno uklopiti u svaki vaš prostor i kućni dekor.