Denon Music Maniac Slušalice

Denon Music Maniac Slušalice

Denon je predstavio novu liniju Music Maniac slušalica koja cilja na audiofile i ostale zvukovno vrlo zahtjevne ljubitelje dobrog zvuka.

Predstavljena su tri nova modela s novim specijalno dizajniranim zvučnim jedinicama i tehnološki naprednim hardverom - AH-MM200, AH-MM300 i AH-MM400.

Music Maniac - modeli 2014

Ulazni model, AH-MM200 sastoji se od 30mm drivera baziranih na Denonovoj tehnologiji s trostrukom dijafragmom koja omogućuje isporuku širokog frekvencijskog i visokog dinamičkog raspona. Okvir je napravljen od čvrstog aluminija i može se preklopiti.  Slušalice su lagane ali i izuzetno rigidne, što ih čini idealnim za prenošenje.

5 MM 300

Denon AH-MM300 podešen je za isporuku HiFi zvuka čak i u bučnijim okruženjima.

Srednji model, AH-MM300 napravljen je od istog materijala kao i AH-MM200 (glass fibre), koji je zaslužan za rigidnost i malu težinu slušalica, ali ima nešto veće zvučne drivere (40mm) i podešen je za isporuku Hi-Fi i dinamičkog zvuka čak i u bučnijem okruženju.

Top model, AH-MM400 ima over-ear dizajn koji pruža dodatni komfor ali i akustičku izolaciju s funkcijom pasivne noice cancelling tehnologije - bez potrebe za pojačalom.

Svi modeli dolaze s torbicom za nošenje te dva kabela - jedan je s kontrolama za smartphone i mikrofonom za razgovore, a drugi je kvalitetni audio kabel idealan za korištenje u kombinaciji s Hi-Fi linijom, DAC-om ili pojačalom za slušalice.

Denon AH-MM300 slušalice su od danas raspoložive u Sonus Artu po cijeni od 2310 kn, a ostala dva modela se očekuju do kraja godine.