Menu Toggle navigation

Denon - Novi partner Sonus Arta!

Denon - Novi partner Sonus Arta!

Godinu dana nakon što je Marantz stigao u Sonus Art, stigao je i jedan od nacjenjenijih svjetskih brandova potrošačke elektronike ikad - Denon.

Posebno nas raduje činjenica da smo ovo akvizicijom dodatno učvrstili ponudu uređaja koji svojim izvrsno pogođenim odnosom cijena/kvaliteta najviše zaokupljuju pažnju ljubitelja glazbe i HIFI-a.

Uzbudljiva audio/video priča kreće davne 1912. godine kada američki trgovac Frederick Whitney Horn osniva tvrtku na japanskom tlu Japan Recorders Corporation pod imenom Nippon Chikuonki Shokai koja će kasnije dobiti ime Denon. Danas, 100 godina kasnije, Denon obilježava obljetnicu ostavljajući iza sebe more proizvedenih uređaja od kojih su neki zauzeli kultni status i zauvijek obilježili audio povijest.

Ono što izdvaja Denon kao premium brand je to, što i dalje pridodaje posebnu pažnju razvoju novih tehnologija te konstantno unaprijeđuje uređaje, bilo da se radi o pojačalima, digitalnim reproduktorima, slušalicama, prijenosnim zvučnicima i svemu ostalom iz široke palete ponude.

 

Kvalitetu izrade i zvuka nerijetko je prepoznata u stručnim krugovima te kao takva višestruko nagrađivana. Denon je jedan od najpoželjijih brandova na svim kontinentima s konstantnim rastom prodaje. Najnoviji proizvodi prate trendove i moderne tehnologije tako da Denon dodatno privlači interes ljudi koji nisu primarno vezani uz HIFI ili kućno kino.

Denon Blu -ray

S naše strane ne skrivamo zadovoljstvo da je upravo Denon postao dio naše ponude. Već u prvoj pošiljci našli cu se AV receiveri, integrirana pojačala, digitalni reproduktori, gramofoni, zvučnice, mrežni playeri, slušalice, mikro sustavi i prijenosni zvučnici.

Pozivamo nas da nas kontaktirate ili posjetite i dogovorite demonstraciju Denonovih uređaja - s velikim zadovoljstvom družiti ćemo se s vama u Denonovom zvuku i slici!

Denon Stereo