Denon PMA-30 - Vaša glazba nikad nije zvučala bolje

Denon PMA-30 - Vaša glazba nikad nije zvučala bolje

Denon kao vodeći svjetski proizvođač visoko kvalitetnih home-entertainment uređaja proširuje svoju priznatu liniju Design Series s tri nova modela, a jedan od njih je integrirano pojačalo PMA-30.

Nova i redefinirana Design Series linija je dolaskom ovog pojačala dobila na atraktivnosti, a svojim će vrhunskim audio performansama sigurno privući pozornost ljubitelja glazbe kojima je važan i dizajn.

Denon PMA-30 zamjenjuje vaše standardno pojačalo i nudi moderniju povezanost. Uživajte u slušanju omiljene glazbe s prijenosnog uređaja putem bežične Bluetooth veze. Za optimalnu bežičnu kvalitetu zvuka, Denon PMA-30 sadrži značajku dekodiranja Qualcomm apt-X Low Latency koja donosi zvuk visoke kvalitete. Postoji više digitalnih ulaza za kompatibilnost s digitalnim audio izvorima, kao što su set-top-box ili ulaz za TV, zajedno s analognim stereo ulazom za naslijeđene analogne izvore. Denon PMA-30 isporučuje 40 W po kanalu na 4 ohma, za kompatibilnost s najširim rasponom tipova zvučnika. Deluxe konstrukcija pojačala i njegova veličina napravljeni su tako da stanu gotovo svugdje i mogu se postaviti kako vodoravno, tako i vertikalno. Dodajte odgovarajući DCD-50 CD player i imate savršeni stereo sustav za svoj moderni dnevni boravak.

 

pma30-1

 

Ovo napredno pojačalo pruža nevjerojatan zvuk zahvaljujući Denonovim jedinstvenim Hi Fi inženjerskim tehnologijama. Otkrijte nevjerojatno vjeran zvuk visoke rezolucije pomoću njegove sposobnosti dekodiranja sve do 24 bita i 192 kHz-a ALAC, FLAC i WAV bez gubitaka putem digitalnih ulaza. Denon PMA-30 ima jaku izlaznu snagu od 2x40 W, ali bez USB-B ulaza i s pojednostavljenom digitalnom obradom.

Opremljen je pojačalom za slušalice koje ima iznimno nisko izobličenje velike brzine. Također, ima podesivu kontrolu impedancije slušalica s 3 postavke za niske, srednje i visoke impedancijske slušalice koje omogućuju odgovarajuće podudaranje impedancije slušalica i pojačala. Priključak za slušalice ima 6,3 milimetarski konektor za kompatibilnost s vrhunskim kućnim i profesionalnim modelima studijskih slušalica.

 

pma30-2

 

Cijela Denonova Design Series izdvaja se zahvaljujući kombinaciji aluminijskog izgleda, svjetlog, srebrnog tona i mješavine sjajnih i mat crnih površina.

Uređaj možete pronaći klikom na link