Menu Toggle navigation

Denon predstavio prvi Bluetooth zvučnik - Envaya

Denon predstavio prvi Bluetooth zvučnik - Envaya

Premium zvuk u pokretu

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača Hi-Fi opreme predstavio je svoj ​​prvi prijenosni Bluetooth zvučnik, koji stiže u našu ponudu taman pred početak sezone boravka u prirodi!

Envaya je izuzetno kompaktan Bluetooth zvučnik premium kvalitete, koji omogućuje 10 sati rada u jednom punjenju. Zahvaljujući naprednoj aptX Bluetooth tehnologiji kadar je streamati glazbu u CD kvaliteti, a omogućuje i izuzetno preciznu sinkronizaciju sa spojenim uređajem prilikom gledanja filmova ili igranja igrica. Osim klasičnog Bluetooth spajanja, Envaya nudi i jednopotezno spajanje putem NFC tehnologije (pod uvjetom da je vaš mobilni uređaj podržava).

UPDATE: za više informacija posjetite novi Envaya microsite na adresi www.envaya.eu ili pogledajte našu video prezentaciju!

Funkcije

Jednostavno i funkcionalno sučelje

Zvučnik se može pohvaliti s dva full-range drivera veličine 57 mm i velikom pasivnom membranom za čisti i duboki bas. Osim vrhunske tehnologije koja omogućuje sofisticiranu digitalnu obradu zvuka, zvučnik ima i specijalno pojačalo za maksimalno ugađanje zvuka koje mu osigurava jedinstveni zvuk u ovoj klasi uređaja. Zahvaljujući svojoj prenosivosti odličan je za park, plažu ili brod, a budući da je sastavljen od vrhunskih Denon komponenti Envaya svira neusporedivom kvalitetom zvuka na bilo kojem mjestu.

Uz sve navedeno, Denon Envaya dolazi s 4 maskice različite boje, koje Vam omogućuju personalifikaciju uređaja po želji. Dakle, osim dva različita finiša (bijela visokog sjaja ili mat crna), uređaj možete „zamaskirati“ s 4 različite boje (Lunar, Sunrise, Fandango i Indigo). Sa svojom robusnom metalnom rešetkom i čvrstom konstrukcijom Envaya je spreman za sve teškoće tijekom putovanja, a ima u ugrađeni stalak s gumenim nogicama pa se može postaviti na bilo koju podlogu.

Envaya Može Napuniti Mobilni Uređaj Na Vlastitoj Bateriji

Envaya može napuniti vaš mobilni uređaj bez spajanja na izvor struje. Ugrađena baterija mu traje čak 10 sati

 

Ukratko, Envaya je lako prenosivi Bluetooth zvučnik, koji svojim izdržljivim napajanjem može napuniti bateriju vašeg mobitela, može stajati na bilo kojoj podlozi, otporan je na sve vremenske uvjete i „mijenja boje“.

Što još možete poželjeti od prijenosnog zvučnika? Denon Envaya je raspoloživ po cijeni od 1490 kn.

Key Features:

* Denon developed a stereo speaker system with dual 57mm drivers and a 100mm passive radiator that are integrated with a suite of patented digital processing technologies to provide extraordinary sound reproduction

* Available in black or white with four Interchangeable grille cloth covers (Lunar, Indigo, Fandango, and Sunset)

* Bluetooth® aptX® Low Latency streaming offers CD quality audio

* NFC® Pairing*: incredibly fast and easy Bluetooth pairing with no buttons to press *requires NFC enabled device

* Integrated Stand: squeeze and pop-out kick-stand with rubber foot for stable placement on any surface

* AUX input connects any devices with an analogue audio output

* USB Mobile charging: charges mobile devices on-the-go

* Up to 10 hours rechargeable battery life

* Quick charging (2.5 hours)

* 100-240V power adapter, includes multiple plugs for use throughout the world

* Dimensions (WxHxD) 10.04 x 5.51 x 1.89 inches

* Weight: 3.3lbs.