DENON PREDSTAVLJA NOVI CEOL N12 DAB

DENON PREDSTAVLJA NOVI CEOL N12 DAB

Denon, svjetski priznati lider u visokokvalitetnoj audio opremi, najavljuje lansiranje novog dizajnerskog sustava CEOL RCD-N12 DAB, nastavljajući dugu povijest uspjeha u HiFi rješenjima za ljubitelje glazbe koji su svjesni dizajna. Najnovija generacija CEOL HiFI sustava Denon® pruža vrhunski zvuk u elegantnom i kompaktnom pakiranju. Sada dodana HDMI ARC tehnologija omogućuje reprodukciju punog TV zvuka putem CEOL sustava za dojmljiviji i uzbudljiviji zvuk. Ne dopustite da soundbar ograničava vaše iskustvo.

CEOL RCD-N12 može se upariti s Denon SC-N10 zvučnicima ili bilo kojim drugim parom zvučnika na tržištu. Spajanje je omogućeno preko para visokokvalitetnih uvrtnih konektora za zvučnike koji osiguravaju dug život i najbolje performanse.

 

Denon CEOL RCD-N12 označava: Denon audio performanse iz kompaktnog i lijepo dizajniranog sve-u-jednom rješenja

Elegantan dizajn s malom površinom, zaobljenim rubovima, čitljivim zaslonom i osvijetljenim kontrolnim gumbima koji se uklapaju u svako okruženje. Prošireni izvori glazbe, uključujući DAB+ i FM tunere, ugrađeni CD streaming i HEOS, TV povezivost putem HDMI ARC-a i izravni fono ulaz. HEOS integracija nudi besprijekornu reprodukciju glazbe s popularnih online usluga i TuneIn Internet Radio, plus pametni uređaji koji se mogu jednostavno povezati s AirPlay 2 ili Bluetoothom. Jednostavan za postavljanje i uživanje, jer ne želimo da budete tehnički stručnjak. Denon je sve unaprijed riješio.

 

VRHUNSKO ISKUSTVO SLUŠANJA

Denon® RCD-N12DAB isporučuje zvuk visoke razlučivosti s vrhunskim DAC-om i podržava najnovije audio formate visoke razlučivosti

JEDNOSTAVNO POVEZIVANJE NA TV PREKO HDMI ARC-a

Poboljšajte zvuk svog TV-a spajanjem jednog HDMI kabela na CEOL  

SNAGA ZA MALE PROSTORE

Dva kanala do 65 W (na 6 Ohma) za ispunjavanje male prostorije zvukom visoke rezolucije.

GUMB ZA BRZI ODABIR

Tri gumba za brzi odabir olakšavaju pristup vašim omiljenim izvorima ili popisima za reprodukciju za streaming kad god poželite – bez gnjavaže traženja.

PRED-IZLAZ I IZLAZ ZA SUBWOOFER

Neka RCD-N12DAB ispuni čak i veće prostorije spajanjem vanjskog pojačala ili subwoofera za dodatnu snagu basa.

BEŽIČNI STREAMING

Prenesite glazbu iz gotovo neograničenih izvora putem HEOS Built-in, Airplay ili Bluetooth

HDMI ARC

Opremljen jednim HDMI ARC ulazom, koji omogućuje povezivanje jednim kabelom s kompatibilnim TV-om za pojačavanje TV zvuka i izravnu kontrolu glasnoće s TV daljinskog upravljača ili pojačala.

Gumbi za brzi odabir

S tri gumba za brzi odabir kojima se može pristupiti izravno s gornje strane proizvoda ili daljinskog upravljača, možete jednostavno spremiti svoje omiljene internetske radio postaje ili postaviti stvari poput glasnoće i izvora unosa pritiskom na gumb, bez gnjavaže traženja ili morati pritisnuti više tipki.

Ugrađeni HEOS Streaming

Ugrađena HEOS® tehnologija omogućuje vam uživanje u glazbi sa usluga Spotify, Amazon Music HD, Tidal i drugih ili reprodukciju lokalnih glazbenih datoteka pohranjenih na vašem NAS-u. Pametni uređaji mogu se jednostavno povezati putem Bluetootha ili Airplaya. Pustite svu svoju glazbu u jednoj ili više prostorija u savršenoj sinkronizaciji s dodatnim ugrađenim HEOS komponentama kao što su Denon Home zvučnici. Dostupne glazbene usluge razlikuju se ovisno o zemlji. Jednostavno upravljanje omogućuje HEOS aplikacija.

Podrška za glavne glasovne asistente

Uživajte u jednostavnoj glasovnoj kontroli i punoj fleksibilnosti vodećih glasovnih posrednika. Izgovarajte naredbe s Amazon Alexa, Google Assistant ili Apple Siri. Tražite da pustite vašu omiljenu glazbu, pojačajte glasnoću, prijeđite na sljedeću pjesmu, promijenite ulaze i više. Prebacujte se između glasovnih asistenata ili odaberite omiljenog za korištenje - vi imate kontrolu. Funkcionalnost se razlikuje ovisno o glasovnom asistentu.

Glasovno upravljanje Amazon Alexa

Koristite svoj glas za streaming omiljenih glazbenih usluga putem Alexe s ugrađenim HEOS-om. Zamolite Alexu da pusti glazbu. Pojačajte ili smanjite glasnoću, pauzirajte, utišajte i pustite sljedeću pjesmu - sve svojim glasom. Da biste započeli streaming s glasovnim naredbama Alexa, otvorite aplikaciju Alexa i odaberite "Skills". Dodajte HEOS Home Entertainment za omogućavanje. Zatim idite na Smart Home u izborniku aplikacije Alexa i odaberite Uređaji i Otkrij ili recite "Alexa, otkrij moje uređaje."

Glasovni nadzor Google Assistant

Zamolite Google Home, GoogleApp ili druge uređaje s ugrađenim Google asistentom da kontroliraju sadržaj u vašem okruženju za slušanje. Pustite glazbu u aplikaciji HEOS, a zatim zatražite od Google asistenta da kontrolira glasnoću, pusti, pauzira, preskoči pjesme i više. Značajka "Radi s Google pomoćnikom" postaje još bolja.

AirPlay 2 i Apple Siri glasovno upravljanje

Streamajte audio zapise sa svojih omiljenih glazbenih servisa kao što su Apple Music i Spotify ili gledajte videozapise sa servisa kao što su YouTube i Netflix s bilo kojeg iPhonea, iPada, Maca ili Apple TV-a. Slušajte zvuk savršeno sinkroniziran s vašim zvučnicima iz izvora AirPlay 2. AirPlay 2 također podržava zvuk u više prostorija – bežični prijenos sadržaja na više uređaja kompatibilnih s AirPlay 2 u isto vrijeme, s poboljšanim međuspremnikom zvuka kako bi se osigurala glatka audio reprodukcija. AirPlay 2 omogućuje kontrolu i uparivanje kompatibilnih audio uređaja u aplikaciji Apple Music ili Home. Koristite AirPlay 2 u aplikaciji ili glasom putem Siri.

Uređaj će u Sonus Art poslovnici i na webshopu biti dostupan uskoro.
To Top