Dynaudio Evoke – ponovno otkrijte sve što volite u glazbi!

Dynaudio Evoke – ponovno otkrijte sve što volite u glazbi!

Nova serija zvučnika koju su osmislili u Dynaudiu, pod nazivom Dynaudio Evoke namijenjena je za dnevne sobe, sobe za kućna kina i slušanje glazbe, pa čak i spavaće sobe. Radi se o ozbiljnom hi fi-ju koji je prigodan za sve prostore.

Ovaj potpuno novi rang zvučnika koristi napredne tehnologije koje su proizašle iz već postojećih vrhunskih Dynaudio serija zvučnika (Contour i Confidence), što uključuje primjerice tehnologiju i dizajn driverskih jedinica kao i završnu obradu zvučnika. To znači da svaki od 5 Evoke modela raste i ostaje uz vas – bez obzira na to koliko slušate.

evoke_vijest_2

 

U izradi zvučnika inženjeri su obraćali pažnju doslovno na svaki detalj. Svaki driver je optimiziran u najmodernijem mjernom laboratoriju tvrtke Dynaudio. Svaka završna obrada je pomno osmišljena i kreirana kako bi odražavala dizajnerski stil s najekskluzivnijih Dynaudio zvučnika.

Glazba bi trebala biti prisutna cijeli život. S Evoke-om i hoće. Cijela serija je stvorena u želji da svaki istinski ljubitelj glazbe može uživati u vrhunskom hi-fi zvuku, ali bez potrebe za preuređenjem prostora, mijenjanjem omiljene opreme i brigom oko prevelikih troškova.

Mogućnosti korištenja su brojne: koristite zvučnike u stereo kombinaciji, kao dio višekanalnog sustava kućnog kina, a po želji dodajte i jedan od Dynaudio subwoofera. Uz Dynaudio Evoke ćete ponovo otkriti sve ono što volite u glazbi.

evoke_vijest_3

 

Veliku premijeru u Dynaudio Evoke liniji ima potpuno novi Cerotar visokotonac, čiji se dizajn temelji na nagrađivanim visokotoncima Esotar Forty i Esotar3. Unutar visokotonca nalazi se komponenta pod nazivom Hexis. To je unutarnja kupola koja oblikuje protok zraka za uglađivanje frekvencijskog odziva i eliminiranje neželjenih rezonanci koje mogu utjecati na izvedbu.

Čitav sustav pokreće novi moćni magnetski sustav Ferrite+ koji je zaslužan za veću osjetljivost, poboljšanu rezoluciju detalja i prirodan, dinamičan odziv.

Zahvaljujući navedenim komponentama, u svojoj ćete glazbi moći precizno razaznati svaki bas jasnoćom kakvu priželjkujete. Savršeno za svaku vrstu glazbe: od klasične preko dance glazbe do rocka. Evoke zvučnici su napravljeni da traju.

Dynaudio Evoke 10

Dynaudio Evoke 20

Dynaudio Evoke 25c

Dynaudio Evoke 30

Dynaudio Evoke 50