Menu Toggle navigation

Dynaudio Special Forty: Ekskluzivno u Sonus Artu!

Dynaudio Special Forty: Ekskluzivno u Sonus Artu!

Nova Special Forty serija zvučnika krije napredne glazbene tehnologije zapakirane u klasični Dynaudio dizajn. Ovaj zvučnik nastao je kao rezultat 40 godišnje tradicije i ulaganja u napredna istraživanja audio tehnologije, a dolazi u potpunom skladu s proslavljenom Dynaudio mehanikom i tehnologijama proizvodnje.

 

 

 

 

Special Forty predstavlja vrh umjetničke proizvodnje Dynaudia, potpunu posvećenost detaljima i  ljubav prema autentičnosti zvuka. Ovaj jednostavan par pasivnih hi-fi zvučnika znalački je odabir. Zašto to tvrdimo? Jer su proizvedeni na tragu najvećih uspješnica i stalne inovacije koja prati ovaj brend posljednja četri desetljeća.

 

dynaudio-special-forty-2

 

Ovaj zvučnik možda djeluje jednostavno, no u sebi skriva ozbiljne tehnologije.

 

 1. Esotar Forty Tweeter:

  Ekskluzivno u Special Forty seriji, bazira se na klasičnom Esotar dizajnu s nekoliko dorada. Ovaj Tweeter povećava protok zraka kako bi ostvario još profinjeniji zvuk. Specijalno dizajnirani otvor osigurava više prostora u zadnjoj komori i time kontrolira protok zraka u isti, od stražnje strane pa sve do dijafragme. Nisko rezonantne frekvencije ublažavaju tranziciju prema wooferu.

 2. 17cm woofer

  Najbolji Dynaudio woofer do sada. Zasniva se na tehnologiji iz Confidence i Evidence serija i koristi sofisticirani hibrdini magnetski sustav za nižu distorziju i veću snagu.

 3. Skretnica prvog reda

  Tehnologija faznog poravnanja i poravnanja impendance drže topologiju ove klasične skretnice na samom vrhu industrije

 4. Specijalni finiši

  Special Forty dolazi u dvije ekskluzivne nijanse visokog sjaja; Grey Birch High Gloss (Siva Breza)  i Red Birch High Gloss (Crvena Breza). Obje varijante boje podjednako su upečatljive i istovremeno prekrasne  te jedinstvene za svaki zvučnik.

  dynaudio-special-forty-5

 5. Aluminijska priključna ploča

  Petosmjerne priljučne točke i logo 40. godišnjice – Dynaudio se brine i za oku nevidljive detalje.

Special Forty zvučnici dostupni su u našoj trgovini i u webshopu po cijeni od 11.250,00 kn.