Xeo svodi vaš audio sistem na esencijalni minimum, izvor zvuka i zvučnike. Riječ je o prvom high-end, bežičnom, zvučničkom sustavu koji odvojeno pojačalo i audio kabele čini suvišnima. Kombinirajte bežičnu reprodukciju glazbe s legendarnom Dynaudio kvalitetom zvuka. Bežično spajanje na izvore zvuka olakšava užitak slušanja glazbe i to onako kako bi ona trebala zvučati.

Visokovjerni tonovi u Xeo 2 modelu su upakirani u iznimno kompaktne dimenzije, no nisu samo dizajn i veličina ono što Xeo 2 čine tako ugodnim za korištenje.Slijedeći jednostavnost plug & play funkcionalnosti svoje veće braće Xeo 4 i 6, Xeo 2 ide čak i korak dalje jer podržava i Bluetooth. I još više, Xeo 2 ima i koaksijalni digitalni ulaz koji prima signal visoke rezolucije.

Osim što vam uz ovaj aktivni zvučnik ne treba pojačalo, za uživanje u glazbi s Xeo 2 nije vam potreban niti Xeo Hub ili Dynaudio Connect. Dovoljno je spojiti izvor zvuka na “master” zvučnik putem optičkog, analognog ili Bluetooth spoja, a signal će se bežično prenijeti na “slave” zvučnik. Naravno, Xeo 2 može se koristiti i sa Xeo Hubom ili Dynaudio Connectom, npr. u multiroom konfiguraciji, ili u situaciji kad izvor zvuka nije blizu jednom od zvučnika.

Dynaudio | "Xeo 2" | Upright Music from Upright Music on Vimeo. Veličina zvučne slike koju stvaraju Xeo 2 u kontradikciji je s kompaktnim dimenzijama njihovog kabineta. Zvučnici donose tehnologije kao što su aktivni DSP filteri, fazno usklađeni i fazno korektni FIR filteri, Adaptive Bass tehnologiju koja optimizira bas odziv prema opterećenju pojačala. Implementacija ove tehnologije omogućuje da Xeo 2 ima produbljeni bas odziv kakav se ne očekuje od zvučnika te veličine. Xeo 2 tipičan je primjer čistog i nenametljivog danskog dizajna, pa će najnoviji dodatak Xeo seriji svakako oplemeniti izgled svakog prostora u kojeg se smjesti, bilo da je u mat crnoj ili mat bijeloj varijanti. Konstrukcija kabineta formirana je kalupom od kompozitnog materijala uz prednju ploču od vrhunski obrađene aluminijske ploče, što dodatno ukrućuje cijeli kabinet. Uz Xeo 2 dolazi i daljinski upravljač kojim se biraju ulazi, kontrolira glasnoća, uključuje i isključuje te utišava zvučnike. Dynaudio XEO 2