Menu Toggle navigation

Hi Fi slušaona u Audiofilnet klubu

Hi Fi slušaona u Audiofilnet klubu

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka na prezentaciju audio sistema koja će se održati u subotu 6.4.2013. s početkom u 18 h, u prostorijama Audiofilnet kluba.

Sistem koji će ustupiti Sonus Art sačinjavaju samostojeći zvučnici Boston Acoustics M350, integrirano pojačalo Denon PMA 2020AE i CD player Denon DCD 2020AE SA-CD. 

Boston M350 su dizajnerski floorstanding zvučnici savršeni za korištenje u stereo sistemu ali i kao dio sustava kućnog kina. M-serija zvučnika proizvedena je s namjerom da reproducira izuzetno precizan i prirodan zvuk iz estetski vrlo zadovoljavajućeg pakiranja. Svaki proizvod iz M-serije osigurava superiorne akustične rezultate, a tome uvelike pomože kvalitetni EWB visokotonac te Boston Acoustics Lo-Q kabinet koji osigurava minimalnu interferenciju zvuka i kućišta.

M350 se ističe svojim srednjim tonovima koji su zapravo najbitniji za reprodukciju većine vokalnih izvedbi i akustičnih instrumenata. Izgled M-serije zvučnika kombinira spoj tradicije i modernizma, što ih čini idealnim za uklapanje u većinu kućnih dekora.

Boston M350 2

100 godina Denonovog iskustva rezultiralo je prekrasnim klasičnim napajanjem koje sa svojih 28 kg djeluje kao da je napravljeno za bitku s tenkovima. PMA-2020AE je integrirano pojačalo stvoreno za vrhunsku reprodukciju s analognih playera, kao i s modernih izvora poput PC-a.

Denon Pma2020ae

DCD 2020AE je Super Audio CD player s naprednom AL32 processing tehnologijom i vrhunskim 32Bit/192 kHz DA konverterom. Za vrhunski zvuk DCD-2020AE CD playera zaslužne su sljedeće napredne tehnologije: Advanced AL32 Processing, DAC Master Clock design, Disc Drive Mechanism, and Direct Mechanical Ground Construction.

Denon Dcd 2020Ae

Kombinacija ovih uređaja čini melem za oči, uši ali i za dušu, te vas pozivamo da nas posjetite u subotu u 18 h u prostorijama Audiofilnet Kluba u Koturaškoj 1.

Na ovom linku možete pogledati najavu na forumu Audiofilnet kluba, a na našem Facebooku možete potvrditi svoj dolazak te vidjeti tko sve dolazi.

Vidimo se u subotu! :)