High-End Mjesec u Sonus Artu

High-End Mjesec u Sonus Artu

*Zbog izrazito velikog interesa ljubitelja High-End audio opreme, produljujemo mjesec
na cijeli prosinac.

Do kraja studenog a sve muškarce čeka Movember, mjesec u kojem se možemo opustiti s brijanjem, a sve za dobru i važnu svrhu koju ovdje ipak nećemo spominjati. Zatim, neki svježe obrijani a neki brižno odgojenih brkova i brada, u prosincu uživamo u plodovima truda još jedne godine koju ostavljamo iza sebe. Kako bismo popunili prazninu i ublažili prve dane jesenjeg bluesa, pozivamo vas u Sonus Art na High-End Mjesec, festival najbolje audio opreme vrhunskih proizvođača.*

KAKVA AUDIO OPREMA VAS ČEKA?

Vrhunski zvučnici u našoj slušaonici, amplifikacija referentne studijske kvalitete te izvori zvuka koji su lijepi koliko i dobro zvuče, sve je tu. Ne samo da će vaše srce i uši voljeti Bowers & Wilkins 800 Diamond, superelegantne Dynaudio Contoure, Classe monoblokove i AVID gramofone, već će se i vaš novčanik nasmijati iznimno atraktivnim popustima. To naravno vrijedi za one koji će najbrže reagirati na našu ponudu.
Naša high-end pojačala i zvučnici su upečatljivih oblika, impozantnih veličina i ogromnih masa, ona traže puno prostora i svu pažnju u svakoj sobi u kojoj se nalaze. Ne prilagođavaju se prostoru, ukućanima i uređenju interijera već se okolina prilagođava njima. U Sonus Artu se zbog toga nikome nećemo ispričavati, kao što se vjerujemo zbog svoje strasti prema glazbi i dobrom zvuku ni vi nikome ne ispričavate.

Artikli na fotografijama su dio High-end mjeseca.

KAKO REZERVIRATI SVOJ TERMIN HIFI PREZENTACIJE?

Za više informacija ili rezervaciju termina hifi prezentacije obratite nam se na e-mail info@sonusart.hr ili nas nazovite na broj telefona 01 4813 025.

 

Vidimo se u Sonus Art Slušaonici!