Menu Toggle navigation

High end slušalice Michelle – još jedna velika suradnja Astell&Kerna i Jerry Harvey Audia

High end slušalice Michelle – još jedna velika suradnja Astell&Kerna i Jerry Harvey Audia

Prije nekoliko godina stručnjaci iz Astell&Kerna i Jerry Harvey Audia su udružili snage i zajedno stvorili neke od najcjenjenijih high end in-ear slušalica na svijetu, modele Laylu i Roxanne, a za sve ljubitelje glazbe napravili su pristupačniji in-ear monitor model pod nazivom Michelle.

Slušalice Michelle predstavljaju još jednu veliku suradnju dviju renomiranih tvrtki, vodećih u ovoj industriji te pružaju najvišu razinu izvedbe po nenadmašnoj pristupačnoj cijeni za ljubitelje glazbe diljem svijeta.

astellkern-jerry-harvey-michelle-2

Michelle kao i već spomenuti modeli Layla i Roxanne, ali i modeli Rosie i Angie imena duguju hitovima poznatih svjetskih rock glazbenika. Pjesma „My Michelle“ rock sastava Guns N' Roses objavljena je na njihovom debitantskom studijskom albumu “Appetite for Destruction”.

Ove slušalice imaju patentiranu tehnologiju FreqPhase, tri posebno dizajnirana Balanced Armature drivera za puni dinamički raspon, novo dizajnirano ergonomski oblikovano 3D printano kućište te Silver Tinsel kabel. Tehnologija FreqPhase osigurava točnu prilagodbu vremena i faza svih drivera što rezultira najtočnijom reprodukcijom glazbe u industriji i potpunim uživanjem u punom spektru zvučnih detalja.

astellkern-jerry-harvey-michelle-3

 

Dizajn Michelle slušalica predstavlja rezultat iscrpnog projekta istraživanja i razvoja ergonomije in-ear monitor slušalica. 3D printano kućište predstavlja značajan napredak u dizajnu ovakvih slušalica, a odlikuje ih besprijekorna udobnost i impresivan zvučni pečat.

Izvedba koju pružaju ove slušalice sadrži obilježja izvedbi in-ear monitor slušalica koje su čak tri puta skuplje od Michelle slušalica.

Sam Jerry Harvey je izjavio da su slušalice Michelle rezultat svega što su naučili u razvoju vodećih modela na tržištu, Layle i Roxanne: „Naš je cilj bio iskoristiti što više naših novih tehnologija u izradi ovih slušalica, ali po pristupačnijoj cijeni.“