Inovativna elektrostatička tehnologija u novim Audeze slušalicama!

Inovativna elektrostatička tehnologija u novim Audeze slušalicama!

Poznati brand vrhunskih slušalica Audeze s ponosom predstavlja nove slušalice s najnaprednijom elektrostatičkom tehnologijom u posljednjih nekoliko desetljeća – model CRBN Electrostatic (izgovara se karbon). Slušalice sadrže novi polimerni film i suspendirane ugljične nanocijevi uz pomoć kojih se uklanjaju poteškoće koje se obično javljaju u prethodno korištenom elektrostatičkom dizajnu.

carbon electrostatic audeze

Inovacije izvorno razvijene za medicinsku primjenu magnetske rezonancije prilagođene su audiofilskim potrebama novih CRBN slušalica koje su vrhunski audio stručnjaci proglasili najboljim elektrostatičkim slušalicama do sada. Nisu se mogli koristiti tipični željezni metali pa je došlo do potrebe za razvojem novog materijala. Tako je nastao spomenuti tanki polimerni film s ugljikovim nanocjevčicama.

carbon electrostatic audeze

Upravljačke jedinice u ovim slušalicama imaju revolucionarnu ultra tanku membranu s ugljikovim nanocijevima ovješenim unutar materijala. S obzirom da se naboj distribuira po cijelom filmu, to rezultira ujednačenom pokretačkom snagom koja smanjuje izobličenja i poboljšava jasnoću, rezoluciju i transparentnost.

carbon electrostatic audeze

Slušalice nude vrhunsku udobnost zahvaljujući laganoj konstrukciji (300 grama), a osim minimalističkog dizajna sadrži materijale kao što su magnezij i ugljična vlakna koja dodatno pridonose lakoći korištenja usput zadržavajući snagu i moć zvuka. Jastučići su izrađeni od mekanog pliša te su mrvicu predimenzionirani za dodatnu udobnost i mekoću tijekom nošenja.

Osim što ih krasi vrhunski luksuzan dizajn, glatki oblici i fino polirani acetatni prstenovi, tu je i ručno prošivena koža te maksimalna posvećenost svakom detalju u izradi.

audeze.com