JBL Charge 4 – za beskrajne sate uživanja u glazbi i tulume za pamćenje!

JBL Charge 4 – za beskrajne sate uživanja u glazbi i tulume za pamćenje!

Iz JBL-a nam je stigao novi prijenosni Bluetooth zvučnik JBL Charge 4 koji pruža stereo zvuk visoke učinkovitosti, idealan je za sve vaše partyje, a ima i ugrađen snažni powerbank, odnosno prijenosnu bateriju. Putem Bluetootha bežično povežite do 2 smartphone-a ili tableta sa zvučnikom i uživajte u moćnom zvuku.

charge4_11

 

Uključuje jedinstveno oblikovan JBL driver, kao i dva JBL bas radijatora koji pružaju snažne duboke baseve. Punjiva litij-ionska baterija visokog kapaciteta od čak 7,800 mAh pruža čak 20 sati reprodukcije glazbe, a zvučnik ima i praktični USB priključak koji omogućuje brzo punjenje vaših uređaja, poput smartphone-a.

 

Bluetooth zvučnik ima grub i čvrst vodootporni dizajn (s IPX7 certifikatom vodootpornosti) te dolazi u nekoliko atraktivnih boja. Uz JBL Connect + aplikaciju možete bežično povezati preko 100 zvučnika (koji sadrže navedenu aplikaciju) za podizanje vašeg iskustva slušanja i širenje snažnog zvuka u svaki kutak prostorije. S JBL Charge 4 zvučnikom, atmosfera s vaših tuluma prepričavat će se danima!

Bluetooth zvučnici sve su popularniji među korisnicima zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti upotrebe, a ovaj model iz JBL-a osim navedenog, sadrži i moćan zvuk i dugotrajnost baterije te će time zadovoljiti ukuse i najzahtjevnijih korisnika.