Najbolji web shop u kategoriji audio video opreme sada je postao još bolji. Lansirali smo Sonus Art 2.0

Novi web shop - bolje korisničko iskustvo, online chat, loyalty program...

Jedan od glavnih razloga za promjenu platforme bila je želja da vam omogućimo još bolje korisničko iskustvo, pogotovo na mobilnim uređajima - tako da je novi web shop u potpunosti responzivan (čitaj: prilagođava će se veličini vaših ekrana). Osim toga, i brojnih novih benefita koje donosi nova web platforma, zajedno s novim web shopom lansiramo i naš prvi loyalty program u kojem ćemo nagrađivati sve web kupce, ali i one koji će to tek postati. Evo i popis glavnih promjena na Sonus Art 2.0 web shopu:
  1. Loyalty program
Možda najvažnija novost za naše fanove je novi program vjernosti koji smo uveli u cilju nagrađivanja naših najboljih kupaca, ali i posjetitelja. Dakle, osim što ćemo nagraditi svaku vašu kupovinu, bodove možete prikupljati i ostavljanjem recenzija za naše proizvode. Više o našem programu vjernosti pročitajte na stranici Loyalty program.
  1. Online Chat
Imate pitanje, telefonska linija je zauzeta a ne želite dugo čekati na odgovor? Javite nam se na chat i naše osoblje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Barem u redovno vrijeme naše poslovnice. ;)
  1. Jednostavnija registracija i login
Od sada se možete registrirati kao gost, ali i putem svog Facebook računa - što zapravo znači da više nećete morati pamtiti svoje pristupne podatke. Nemojte se bojati prijave putem Facebooka jer nam na taj način ne ostavljate nikakve dodatne podatke osim vašeg imena i email adrese,  a svaka sljedeća prijava je puno brža i puno jednostavnija.
  1. Više informacija na stranici proizvoda
Sada možete vidjeti kada je neki artikl zadnji puta ažuriran, kolika mu je cijena ako ga platite na 12 rata te jesmo li pisali o njemu na blogu (modul vezani postovi). Također, tu je mogućnost stavljanja proizvoda u listu želja i korištenje liste za usporedbu, a možda i najbitnije od svega - sada možete ostaviti recenziju za svaki proizvod te za to biti nagrađeni.
  1. Općenito bolje korisničko iskustvo
Koliko ste se puta na nekom web shopu mučili da pronađete stvar koju želite? Vjerujemo da je taj problem kod nas sada stvar prošlosti jer će vam tražilica automatski nuditi najbolje opcije iz naše web trgovine - kao i iz bloga. Osim toga, poboljšali smo filtere, olakšali pretragu na blogu, te dodali nove opcije kupovine (odabir termina dostave, opcija preuzimanja u trgovini). 6. Responzivni dizajn  Činjenica je da većina nas više ne može zamisliti život bez svojih pametnih telefona i tableta, pa nam je bio apsolutni prioritet stvoriti kvalitetno iskustvo pretraživanja naše web trgovine na mobitelima. Obzirom da novi web donosi brojne nove funkcije, molimo vas za razumijevanje u slučaju eventualnih bugova te pozivamo da nam se javite s komentarima, kritikama i prijedlozima putem kontakt forme ili slanjem emaila na webshop@sonusart.hr NAPOMENA: Svi "stari" korisnici su primili obavijest s molbom da promjene svoje lozinke, nakon čega su im se aktivirali poklon bodovi za vjernost. Hvala Vam na povjerenju!

Vaš Sonus Art