Menu Toggle navigation

Marantz Consolette  - ovako zvuči 60 godina iskustva

Marantz Consolette - ovako zvuči 60 godina iskustva

Nakon što je proslavio svoj 60.rođendan, Marantz je na tržište izbacio high end dock zvučnik koji je predstavljen kao „inspririrajući uređaj samo za istinske audiofile“.

Cijela priča započeta je 1948. godine (kompletnu povijest u zanimljivoj galeriji pogledajte ovdje), kada je CBS predstavio LP ploče,  zagolicavši maštu brojnih ljubitelja glazbe. Jedan od prvih audofila na svijetu bio je freelance umjetnik i amaterski glazbenik: Saul Bernard Marantz.

Iako je volio slušati svoje ploče, bio je nezadovoljan tadašnjom opremom za reprodukciju istih, te je uložio sate i sate konstruirajući pojačalo koje bi moglo dostojno odsvirati njegovu kolekciju LP-a.

Marantz -original -consolette

Četiri godine kasnije majstor je usavršio svoje prvo pretpojačalo – opremljeno s equalizerom. Taj revolucionarni uređaj nazvao je „Audio Consolette“. Godinu dana kasnije prodao je više od 400 jedinica i osnovao sada već legendarnu tvrtku Marantz.

60 godina kasnije nastao je Marantz Consolette - wireless zvučnik retro dizajna konstruiran od vrhunskih materijala. Consolette se drži iste filozofije kao i prvi Marantzov uređaj - reprodukcija najboljeg mogućeg zvuka.

Consollete je Airplay dock zvučnik specijalno dizajniran za Apple uređaje, no zahvaljujući DLNA tehnologiji može se povezati i s ostalim izvorima glazbe putem Marantzove aplikacije. A kako bi se maksimalno slagao sa svim Hi-Fi jedinicama, tu je i stereo phono ulaz koji stoji kao alternativa „običnom“ 3.5 mm ulazu.

Sposoban je reproducirati zvuk koji prepravljuje prostoriju energijom, emocijama i strašću, te ostavlja dojam koji uvijek ostaje u sjećanju - bez ikakvog truda stvorit će panoramsku stereo sliku koja počiva na bogatom i dubokom basu.

Uživajte.

Balanced Mode Radiator (BMR) Drivers 
Custom designed BMR drivers offer wide uniform dispersion and improved crossover performance

Dual High-Perfomance Bass Drivers
Two 4“ bass drivers deliver a fast and deep bass for an engaging Hi-Fi sound

Full Digital Signal Processing and Amplification
Pure digital PCM signal processing with low distortion ensure an accurate music reproduction

Wireless Music Streaming
From Android or Windows portable (smart) devices and from any PC/Mac® or NAS (Network Attached Storage) drive

Internet Radio
Built-in internet radio offering you a multitude of free internet radio stations

NetLink
Automatically connects the Consolette to your wireless home network

Consoletto5 Kopiraj

Consoletto3 Kopiraj

Consoletto4 Kopiraj

Marantzpo Kopiraj

L MARANTZ WHITE BACK ISO39 Kopiraj

Marantz Consolette Black Kopiraj