Marantz Melody serija nudi najbolje od oba svijeta – pravi audiofilski zvuk u kompaktnom izdanju. Novi M-CR511 i M-CR611 receiveri donose još bolju kvalitetu zvuka i Bluetooth mogućnosti bežičnog prijenosa glazbe u visokoj rezoluciji.

Novi uređaji iz Melody serije premostili su gap između digitalnog zvuka i tradicionalnih mini linija uz uvođenje DLNA i Airplay mogućnosti streaminga glazbe s media playera, NAS-a ili PC-a u visokoj rezoluciji. A zahvaljujući Bluetooth modulu s NFC podrškom, sada ćete moći streamati glazbu i izravno s vašeg mobitela ili tableta. Novi uređaji sadrže visokokvalitetni 192KHz/24bit DAC koji je kadar reproducirati formate visoke rezolucije. Prethodnici novih Melody receivera imali su integrirana pojačala koja su mogla upogoniti par zvučnika od 6-8 ohma, dok novi M-CR511 i M-CR611 dolaze s još boljim stereo pojačalom snage 60W, koje će bez problema "voziti" i zahtjevnije zvučnike poput onih koji su deklarirani na 4 ohma. Oba uređaja podržavaju žično i bežično povezivanje s kućnom mrežom, optičke digitalne ulaze i 2 USB porta za spajanje USB diskova ili MP3 playera. A tu su naravno i standardne networking opcije – internet radio, Spotify Connect, Last.fm, Airplay, DLNA 1.5, Bluetooth...

Marantz Melody Media M-CR611 CD Receiver (PDF)

L_mcr 611_n _wt _34 Dizajnom podsjeća na premium proizvod već na prvi dojam, no pravo oduševljenje nastaje kada ga uključite – u manje od 20 sekundi indeksirat će glazbu s vašeg USB diska i uz prave zvučnike (preporuka: min 60 W) stvorit će jasan i čisti zvuk. Upravljanje je jednostavno, a komfor maksimalan – uz WiFi, Bluetooth i besplatnu Marantz Remote aplikaciju za smarpthone uređaje osigurat će vam nevjerojatnu lakoću upravljanja. Melody M-CR611 može reproducirati visokorezolutne ALAC, WAV, FLAC, AIFF i DSD formate. Za razliku od "manjeg brata" M-CR511, ovaj uređaj nudi mogućnost CD reprodukcije, FM/DAB radio, dodatni optički ulaz i mogućnost bi-ampinga.

Marantz Melody M-CR511 Network Receiver (PDF)

Marantz Melody Cr511 Network Rear Novi Marantz M-CR511 posjeduje iste networking mogućnosti kao i Melody Media CD player. No pošto se radi o tipu uređaja koji je posvećen digitalnim medijima, M-CR511 ne podržava FM/DAB radio niti CD reprodukciju što mu omogućuje elegantniju i kompaktniju formu. Melody M-CR511 može reproducirati visokorezolutne ALAC, WAV, FLAC i AIFF formate. UPDATE: Pogledajte rujanske akcije na nove Melody setove u kombinaciji sa zvučnicima!