Marantz Melody u novom ruhu

Marantz Melody u novom ruhu

Pripremite se za dolazak novih Melody aseva – CD RECEIVER CR610 i NETWORK RECEIVER CR510

Novi uređaji iz Melody serije premostit će gap između digitalnog zvuka i tradicionalnih mini linija uz mogućnost streaminga glazbe s media playera ili PC-a.

Oba uređaja imaju integrirana pojačala koja mogu upogoniti par zvučnika od 6-8 ohma, a podržavaju žično i bežično network povezivanje, imaju optički S/PDIF ulaz i 2 USB porta koji mogu poslužiti za spajanje USB diskova ili MP3 playera.

Podržavaju sve moderne tehnologije – internet radio, Spotify, Airplay, Last.fm i DLNA streaming; i visokokvalitetne audio formate.

MELODY MEDIA CD RECEIVER CR610 - ovdje preuzmite infosheet u PDF-u

L_mcr 610_n _wt _34

Marantz Melody Cr610 Cd Rear

Dizajnom podsjeća na bilo koji Premium proizvod već na prvi dojam, no pravo oduševljenje nastaje kada ga uključite – u manje od 20 sekundi indeksirat će glazbu s vašeg USB diska i uz prave zvučnike (preporuka: min 60 W) stvorit će jasan i čisti zvuk. Upravljanje je jednostavno, a komfor maksimalan – uz WiFi, dodatan USB port i Marantz Remote aplikaciju osigurat će vam čistu uživanciju.

NETWORK RECEIVER CR510 - ovdje preuzmite infosheet u PDF-u

L_mcr 510_n _wt _34

Marantz Melody Cr510 Network Rear

Ovaj uređaj možete smatrati vratima u beskonačni svijet digitalnih medija. Posjeduje sve network funkcije kao i Melody Media, uz digitalni ulaz za TV ni dodatni, stražnji USB port za dodatni komfor. Također podržava ALAC, 192kHz/24bit-ne WAV i FLAC HD datoteke. No potšo se radi o novom topu uređaja, koji je posvećen digitalnim medijima, CR510 ne podržava FM, DAB ili CD reprodukciju te je stoga prilično tanji i elegantniji.

Nova Melody serija će biti raspoloživa za narudžbu u kolovozu s cijenama od 4120 kn za CR510 i 5250 kn za CR610 model.