Menu Toggle navigation

Marantz ND 8006 - prvi potpuni digitalni glazbeni player iz Marantza!

Marantz ND 8006 - prvi potpuni digitalni glazbeni player iz Marantza!

Marantz kao vodeći svjetski proizvođač naprednih audio tehnologija podiže digitalnu audio tehnologiju na višu razinu prvim potpunim digitalnim glazbenim playerom. Marantz ND 8006 je dizajniran kao beskompromisan, visokokvalitetan i sveobuhvatan uređaj, kombinirajući CD reprodukciju, mrežni/Internet streaming, vanjsku DAC funkciju i podršku za HEOS.

Izgrađen u tvornici Shirakawa u Japanu, ovaj uređaj odražava stručnost Marantzovog tima u visokokvalitetnom digitalnom inženjerstvu i savršeno se slaže s nedavno predstavljenim integriranim pojačalom PM 8006. Napravljen je kako bi zadovoljio sve zahtjeve modernog digitalnog slušatelja glazbe, povezujući funkcije koje obično zahtijevaju dvije ili tri zasebne audio komponente.

Temeljen na uspješnim modelima NA 8005 i SA 8005, s prepoznatljivim značajkama i audio dizajnom, kombinira CD player sa središtem digitalnih izvora koji nude reprodukciju s kućne mreže, lokalne USB memorije, online izvora kao što su usluge streaminga i Internet radio, HEOS multiroom podrške i DAC funkcije omogućujući izravno povezivanje računala i drugih uređaja.

Može prihvatiti formate datoteka sve do 11.2 Mhz quad-DSD i 384 kHz / 32-bit PCM, a dodatno sadrži i Apple AirPlay i Bluetooth za reprodukciju glazbe s prijenosnih uređaja.

marantz-nd8006-2

Marantz opisuje ND 8006 kao „Complete Digital Music Source Player“ – jednu audio komponentu koja vam je potrebna za sve trenutne i buduće potrebe za slušanjem. Bilo da imate svu glazbu na CD-u, kopiranu na računalo ili radije slušate preko servisa kao što su Amazon Prime Music, Deezer Premium+, Spotify Connect ili Tidal, Marantz ND 8006 će ju isporučiti u izvanrednoj Marantz kvaliteti zvuka. Može se koristiti s uobičajenim pojačalom putem određenog izlaznog signala ili izravno priključen na pojačalo i zvučnike ili aktivni zvučnik, zahvaljujući ugrađenim digitalnim predpojačalnim funkcijama pomoću izlazne utičnice te će reproducirati glazbu u cijeloj kući zahvaljujući HEOS integraciji – samo dodajte HEOS zvučnike za stvaranje cjelokupnog multiroom sustava, zajedno s jednostavnom kontrolom aplikacije.

Dostupna je Ethernet i dual-band (2.4/5Ghz) wi-fi povezanost, a ovaj player ima i pojačalo za slušalice koje koristi potpuno diskretne komponente uključujući istu HDAM-S2 tehnologiju kao i glavni audio krugovi.

marantz-nd8006-3

Za svaki digitalni izvor Marantz ND 8006 pruža vrhunski Marantz zvuk, a njegov visoko integriran dizajn znači da je omogućen jednostavan pristup svim vašim glazbenim odabirima, kako sada, tako i u budućnosti. Također, predstavlja savršen spoj s nedavno predstavljenim analognim integriranim pojačalom PM 8006 koje sadrži novo Marantz Music gramofonsko pojačalo. Kombinirajući najbolje od digitalnog i analognog svijeta, ovaj duo je san svakog audiofila, bez obzira na izvor njegove glazbe. Sa svakim modelom dolazi i daljinski upravljač koji može kontrolirati i Marantz ND 8006 i PM 8006 uređaj.

Proizvod je dostupan na sljedećem linku