Menu Toggle navigation

Marantz NR1605 - WiFi & Bluetooth AV receiver

Marantz NR1605 - WiFi & Bluetooth AV receiver

Novi Marantzov sedmokanalni AV receiver nudi WiFi spajanje te Bluetooth streaming

NR1605 dolazi u vrlo kompaktnom izdanju, te nudi zavidnih 90 W snage na svih 7 kanala. Superiorna kvaliteta zvuka je moguća zahvaljujući diskretnom sklopovlju i vrhunskim audio tehnologijama poput Dolby True HD i DTS-HD.

Osim što će reproducirati povijesno poznati Marantzov zvuk, novi receiver je u potpunosti futureproof te sadrži HDMI 2.0 standard (4k reprodukcija, 60 Hz), kao i 4K upscaling tehnologije.

04 Straznja Strana 500X375

Novi receiver ima ukupno 8 HDMI ulaza, 1 TV izlaz i 1 nezavisni audio izlaz za drugu zonu

Snažno 7-kanalno napajanje

Budući je svih 7 kanala u potpunosti odvojeno (diskretno), ne postoji nikakva razlika isporuci zvuka, što omogućava istinsko Hi-Fi surround iskustvo. Inače je svih 7 kanala pogonjeno snagom od 90 W što je 20 W po kanalu više od njegovog prethodnika, NR1604.

Vrhunska povezivost uz 7+1 HDMI ulaza i multizone opciju

Jedan pogled na zadnji panel uvjerit će vas kako NR1605 sadrži sasvim dovoljno mogućnosti za spajanje svih mogućih komponenti. Osim standardnih audio, video i zvučničkih konekcija, tu je čak 7 HDMI ulaza straga i 1 sprijeda, kojim ćete jednostavno spojiti svoj iPhone, HDD disk, tablet, kameru ili gejmersku konzolu.

Također, tu je i multizone opcija koja će omogućiti reprodukciju različitog glazbenog sadržaja u drugu prostoriju, uz dodatak dodatnog para zvučnika.

Airplay & Bluetooth streaming

Čim ovaj receiver spojite na kućnu mrežu putem WiFi-a ili putem mrežnog kabela, otvara se more glazbenog sadržaja u vidu internet radio stanica.  Uz AirPlay streaming funkciju Vaša će glazba dobiti krila, no ako ne posjedujete Apple uređaj, uvijek postoji opcija streamanja glazbe u CD kvaliteti i putem Bluetootha.

HD Audio streaming & Gapless playback

Marantz NR1605 može bežično reproducirati FLAC, ALAC pa čak i DSD (Super Audio CD) datoteke a sve svoje audio datoteke možete streamati s bilo kojeg DLNA certified izvora spojenog na kućnu mrežu, uz upravljanje putem Marantz Remote aplikacije ili daljinskog upravljača. Također, istinski audiofili cijenit će Gapless playback reprodukciju koja će omogućiti uživanje u glazbi bez smetnji i "praznih prijelaza".

Audyssey MultEQ room acoustic

Uz pomoć moderne tehnologije lako ćete optimizirati kvalitetu zvuka svog kućnog kino sistema, jer Audyssey MultEQ mjeri i ispravlja akustične rezultata vašeg sistema obzirom na prostoriju u kojoj se nalazi, a što rezultira najboljom mogućom tonalnom ravnotežom.

Smart ECO Mode

NR1605 ne bi bio pravi uređaj budućnosti da ne nudi i ECO mode rada koji će značajno uštedjeti energiju, bez kompromisa za kvalitetom. Naime, u slučaju da receiver zatreba više snage, automatski će se prebaciti na svoju punu snagu.

Superkompaktan dizajn

Kućište ovog uređaja je prilično reducirano u usporedbi sa standardnom veličinom AV receivera, što znači da ćete ga zahvaljujući njegovoj vitkoj liniji moći bez problema „stisnuti“ u svaki ormarić odnosno stalak za televizore.

05 NR1605 500X375

 

Marantz NR1605 KEY FEATURES:

· Wi-Fi and Bluetooth built-in
· FM / AM tuner
· Dolby TrueHD and DTS HD Master Audio
· 7ch discrete power amplifier, 90 W per channel
· Audyssey MultEQ room calibration
· Latest HDMI version with 4k 60Hz 4:4:4 resolution
· 7+1 front HDMI in / 1 out (4k 60Hz, 3D, ARC, Deep Color)
· USB port
· HDMI scaling 1080p, 4k 30Hz
· MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
· HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
· Gapless Playback
· Spotify Connect* (* where available), Flickr, Internet Radio support
· Setup Assistant and advanced GUI
· Marantz Remote App for iOS and Android devices
· ECO mode

Marantz NR1605 AV Receiver dolazi u srpnju a bit će raspoloživ po cijeni od 5350 kn. 

Prijavite se ovdje ako želite primiti obavijest o njegovoj raspoloživosti!