Marantz PM8006 – „izvlači maksimum“ iz vaše omiljene glazbe

Marantz PM8006 – „izvlači maksimum“ iz vaše omiljene glazbe

Marantz kao vodeći svjetski proizvođač naprednih audio tehnologija obogaćuje analognu audio tehnologiju s novim integriranim pojačalom PM8006 koje sadrži gramofonsko pojačalo i novo dizajnirano pretpojačalo s električnom kontrolom glasnoće za najveću razinu točnosti.

Temeljen na svim Marantzovim iskustvima u visokokvalitetnom analognom inženjerstvu i izgrađen u tvornici Shirakawa u Japanu, ovaj model postavlja nove standarde. Marantz PM8006 integrirano pojačalo dizajniran je kao čisto analogno integrirano pojačalo, izgrađeno za performanse sa 70W pojačanja po izlaznom kanalu za lako pokretanje širokog raspona zvučnika. Kako bi se potvrdila Marantzova predanost ljubiteljima glazbe, sadrži novo dizajnirano gramofonsko pojačalo koje isporučuje najnižu razinu buke te najčišći signal s vaših omiljenih glazbenih zapisa.

Marantz Music gramofonsko pojačalo jedno je od najnaprednijih takve vrste. Korisnik nema potrebu za nadogradnjom pojačala s vanjskim phono pretpojačalom.

vijesti-pm8006-02

Nova kontrola glasnoće koristi se kako bi se osigurala jasnoća i precizna ravnoteža kanala koristeći analogni volumen glasnoće za upravljanje elektroničkim podešavanjem putem mikroprocesora dok su osigurana dva seta Marantz zvučničkih terminala s A/B preklopkom. Terminali su izrađeni od masivnog mesinga s debelim srebrnim premazom za najbolji mogući kontakt s kabelima zvučnika, a priključci glavnog zvučnika ugrađeni su niže i bliže glavnoj ploči kako bi se smanjio signalni put.  To je u skladu s cijelim dizajnom pojačala koje koristi najkraće moguće putanje signala i High Instantaneous Current topologiju za bolju brzinu i dinamiku.

Marantz PM8006 integrirano pojačalo sadrži poznate Marantzove tri-tonske kontrole, nudeći posebne prilagodbe za duboko, srednjetonsko i visokotonsko područje te također, pored svojih pet linija i gramofonskog pojačala, nudi preout i power amp u utičnicama za buduće proširenje sustava i/ili integraciju sa sustavom kućnog kina.

vijesti-pm8006-03

Pojačalo se pokreće dvostruko zaštićenim toroidalnim transformatorom radi smanjenja smetnji, a izgrađeno je na troslojnom kućištu za stabilnost i otpornost na vibracije. Dostupno je u crnoj i silver-gold boji od prosinca 2017.