Menu Toggle navigation

[NAJAVA] Marantz SR8012 - Novi Marantzov AV receiver postavlja nove standarde za glazbu i filmove!

[NAJAVA] Marantz SR8012 - Novi Marantzov AV receiver postavlja nove standarde za glazbu i filmove!

Marantz kao vodeći svjetski proizvođač naprednih audio tehnologija unapređuje najsuvremeniju tehnologiju AV prijamnika sa svojim najnovijim modelom, SR8012, prvim 11.2 kanalnim AV receiverom.

Proširenjem poznate Marantzove linije receivera na novu razinu izvedbe i uključivanjem najnovijih audio i video formata, ovaj uređaj se može  pohvaliti i naprednim sadržajima, uključujući HEOS bežičnu multiroom integraciju. Sve to podržano je Marantzovim legendarnim audio dizajnom i inženjeringom, a novi model dodatno poboljšava performanse zvuka s bakrenim kućištem i dizajnom toroidalnog transformatora koji obično možemo vidjeti samo u najboljim stereo komponentama tvrtke.

vijesti-marantz-8012-02

Marantz SR8012 ima 11.2 kanalni dizajn i koristi iste simetrične monolitne module za pojačala za isporuku 205 W na svakom od svojih 11 kanala, osiguravajući snagu za rad čak i zahtjevnih opterećenja zvučnika i savršeno usklađivanje kanala za istinski integrirani zvuk. Sve navedeno je moguće zbog ogromnog napajanja koje je osmišljeno kako bi se osiguralo da Marantz SR8012 uvijek ima dovoljno rezervi čak i za najzahtjevnije zvučne zapise: koristi prilagođeni toroidalni transformator, a visoki strujni glavni kondenzatori također su napravljeni za precizne Marantzove specifikacije.

Sposoban za rukovanje kompletnim 7.1.4.-kanalnim 3D zvučnim sustavom  bez potrebe za dodatnim pojačavanjem, idealan je izbor za Dolby Atmos, DTS:X i Auro 3D zvučne zapise, uz vrhunski precizan, detaljan i dinamičan zvuk zahvaljujući snažnoj digitalnoj obradi signala koja radi na ne manje od četiri SHARC DSP-a.

vijesti-marantz-8012-03

Budući da je Marantz SR8012 dizajniran da isporučuje glazbu, glazbeni mrežni streaming je integriran s HEOS bežičnim multiroom-om što mu omogućuje da postane središte kompletnog sustava zvuka kada se koristi s HEOS zvučnicima. Pomoću HEOS aplikacije možete pregledavati, istraživati i reproducirati glazbu iz vlastitih mrežnih datoteka, online usluga za streaming i internetskog radija, a Marantz SR8012 također može reproducirati glazbu s Bluetooth i AirPlay prijenosnih uređaja, preko USB-a i analognih i digitalnih izvora.