Menu Toggle navigation

Montaža i projektiranje: 7 koraka do dobrog zvuka!

Montaža i projektiranje: 7 koraka do dobrog zvuka!

U Sonus Artu ne želimo tek dostaviti i postaviti glazbu negdje u pozadini i pretvoriti je u kulisu dok radimo "nešto važnije". Želimo da slušanje glazbe u svakom domu bude i doživljaj koji će vas iznova podsjećati zašto je glazba jedan od najboljih ljudskih izuma ikad i uopće.

Naši stručnjaci pomoći će vam da u svoj dom unesete zadovoljstvo slušanja glazbe putem elegantnih multiroom uređaja, praktički nevidljiv in-wall rješenja ili fascinantnih high-end audio dragulja kojih se svojim zvukom ne bi posramili ni najbolji svjetski studiji. Drugi se pak svojom pojavom mogu uklopiti čak i u društvo modernih skulptura. Donosimo vam put do nekoliko najčešćih rješenja vrhunskog zvuka koji će prožeti cijeli vaš prostor.

Koje korake poduzimamo?

 1. SAVJETOVANJE I PLANIRANJE

  U našoj trgovini u Šarengradskoj 1, u ugodnoj atmosferi razmotrit ćemo sve vaše želje i projekt te pronaći kombinaciju uređaja u kojoj ćete uživat u narednim godinama.

  audio montaža i projektiranje

 2. SASTAVLJANJE OPREME

  Svu opremu sastavljamo na vašoj lokaciji, kao npr. zvučnike s posebnim postoljima, televizore, gramofone itd.

 3. UGRADNJA

  U vaš ćemo prostor postaviti svu opremu koja zahtijeva posebno znanje poput ugradbenih zvučnika, zvučnika za vanjske uvjete, pojačala i procesora u ugradbenih ormarima.

 4. POSTAVLJANJE OPREME NA ŽELJENE POZICIJE

  Postavit ćemo velike televizore na posebne zidne ili stropne stalke, pojačala i ostale elektroničke uređaje na njihove police ili ormare, sve ćemo povezati kabelima i postaviti zvučnike i subwoofere na najoptimalnije položaje koji će osigurati najvišu kvalitetu zvuka.

  audio montaža

 5. PODEŠAVANJE

  Kalibrirat ćemo zvučnike u kućnom kinu, podesit ćemo sliku i ton, upariti uređaje u bežičnom multiroom sistemu ili podesiti novu zvučnicu na vašem gramofonu.

 6. PUŠTANJE U RAD

  Kad je sva oprema na svojem mjestu, pustit ćemo u pogon sve njene dijelove i provjeriti ispravnost rada svih funkcija

 7. EDUKACIJA

  Kada se jednom podese, današnji audio i video sistemi po sebi nisu odveć komplicirani, no mi ćemo vas naučiti razumijeti svoj novi audio-video sistem kako bi uvijek mogli uživati u svim njegovim pogodnostima.

 

Želite dobar zvuk? Javite nam se!