Menu Toggle navigation

Nastavljena „dominacija“ Sonus Arta u audio/video području u Hrvatskoj!

Nastavljena „dominacija“ Sonus Arta u audio/video području u Hrvatskoj!

Ecommerce Day i ove je godine okupio najbolje web trgovce u Hrvatskoj na jednom mjestu u zagrebačkom Kraš Auditoriumu. U organizaciji Shopper’s Mind Hrvatska 17. travnja 2019. održano je natjecanje Web trgovac godine 2019.

Ponosni smo na činjenicu da je webshop Sonus Arta nagrađen četvrtu godinu zaredom u kategoriji Audio&Video.

U ocjenjivanju su osim stručne komisije, sastavljene od vodećih stručnjaka u području online trgovine sudjelovali i korisnici odnosno kupci čije mišljenje i krajnje zadovoljstvo predstavlja primarni cilj i glavnu zadaću našeg poslovanja. Ova nagrada dokaz je kontinuirane kvalitete rada i povjerenja iskazanog od strane kupaca i struke. Ponosni smo što smo ponovno opravdali to povjerenje te osjećamo odgovornost činiti to i u narednim godinama.

U Sonus Artu se vodimo načelom da uvijek može bolje i svaka nagrada nam je vjetar u leđa i poticaj da budemo još uspješniji. Zadržati vjerodostojnost među stalnim kupcima te uspostaviti odnos s novima, održati visoku razinu funkcioniranja web trgovine, usavršavati se na svakom području koje može poboljšati cjelokupan rad te ići ukorak s munjevitim promjenama koje se gotovo svakodnevno događaju u svijetu Interneta i društvenih mreža – zadaci su koji nam predstoje i u 2020. godini. Hvala svima koji su glasali!

smind_2