Menu Toggle navigation

Nepoderive slušalice koje dobro zvuče

Nepoderive slušalice koje dobro zvuče

Nove sportske slušalice - ATH-CKP200 & ATH-CKP500

Audio-Technica je jedan od najjačih svjetskih proizvođača profesionalne studijske opreme, a upravo su na tržište izbacili svoje prve „fitness“ slušalice – upoznajte modele ATH-CKP500 i ATH-CKP200.

Oba modela dolaze u 3 boje (crna, crvena i plava), a sadrže ergonomski dizajnirane klipove za uši s podesivim položajima za maksimalni komfort, te reproduciraju kristalno čisti zvuk.

Audiotechniackp200 ATH CKP500 03

Dosad je bilo mnogo pokušaja  u dizajniranju sportskih slušalica, no malo koji brend je uspio postići ovakvu razinu kvalitete zvuka uz zadržavanje ostalih kvaliteta tipičnih fitness slušalica – maksimalna udobnost, fleksibilnost te otpornost na vodu i znojenje (ove slušalice možete čak i prati!). I što je najbolje od svega, cijena je ostala sasvim razumna.

CKP200 i CKP500 su specijalno dizajnirane lagane slušalice koje vam neće zasmetati čak ni prilikom najintenzivnijeg vježbanja, a osnovna razlika između ova modela je u veličini zvučnih jedinica (8.5 mm kod CKP200, 8.8 mm kod CKP500).

Ath Cpk500

Većina vodootpornih slušalica ima problema s realizacijom jakog basa i kristalno čistih srednjih tonova, no Audio Technica uspijeva postići oboje bez ikakvih problema.

Zapravo, ovi modeli su toliko dobri da ćete ih vjerojatno koristiti kao svoje primarne in-ear slušalice, dok u isto vrijeme jamče dugotrajnost i maksimalnu fleksibilnost.

Dolaze u kompletu sa setom ušnih kapica za različite veličine uha, te sadrže još jedan dodatan set kapica specijalno dizajniranih za korištenje u prometu – jer dopuštaju malo ambijentalne buke te vas time spašavaju od kompletne izolacije u slučajevima kada to nije najpoželjnije.

Ath Cpk200

Ukratko, ukoliko tražite udobne nepoderive vodootporne slušalice koje odlično zvuče, a pritom ne želite „kazniti“ svoj novčanik, novi modeli CKP200 i CKP500 iz Audio Technice su pravi izbor za vas.