Menu Toggle navigation

Audio Technica Live Sound i CKR serija slušalica je u prodaji!

Audio Technica Live Sound i CKR serija slušalica je u prodaji!

S novom Audio Technica LS (Live Sound) serijom in-ear slušalica visokih performansi, ljubitelji "live" koncerata napokon dolaze na svoje. Što donose? Uzbuđenje i dinamičan zvuk u pokretu.

Audio Technica je uz suradnju svjetski poznatih producenata i glazbenika u kreativnom procesu iskoristila vlastito bogato iskustvo profesionalnog, studio monitoring zvuka i zvuka za pozornice, a sve kako bi oblikovala ATH-LS70iS i ATH-LS50iS slušalice.

SLUŠALICE KOJE SE DIZAJNOM PRILAGOĐAVAJU SVAKOM UHU

Oba modela karakterizira novi inovativni dizajn s višestrukim driverima, dizajn koji se prilagođava svakom uhu, učinkovitu in-ear izolaciju buke i "live" zvuk kakav obično povezujemo s profesionalnim studio monitoring slušalicama.

Za stvaranje energije i osjećaja slušanja "live" koncerta, Audio-Technica je razvila live-tuned dvostruki upravljački program koji se sastoji od dva serijski usklađena drivera unutar jednog kućišta. Ova konfiguracija istovremeno smanjuje izobličenje dijafragme što rezultira prirodnijim i uravnoteženijim zvukom, reproducirajući profinjene detalja srednjih i visokih frekvencija te snažnim, ali koherentnim basovima.

Vrhunski model ATH-LS70iS dolazi s 8,8 mm membranom obloženom ugljikom i dugačkom glasovnom zavojnicom što u kombinaciji omogućuje poboljšanu jasnoću i detaljan zvuk na širokom frekvencijskom području.  I drugi model, ATH-LS50iS dolazi s 8,8 mm driverima.

ODVOJIVI KABELI

Za superiornu separaciju lijevog od desnog kanala oba modela koriste nove, odvojive kabele s A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) konektorima, dok daljinski upravljač dolazi s ugrađenim mikrofonom i kontrolama za obavljanje poziva i reprodukciju glazbe i videa.

Fleksibilni memorijski kabel prilagodljivog je dizajna kako bi omogućio udobno i sigurno nošenje tijekom dugih slušanja. Elegantno ergonomsko oblikovanje kućišta također pruža udobno prianjanje u ušima s kutnim ušnim vrhovima koji omogućuju superiornu izolaciju zvuka.

ATH-LS70iS dolazi u elegantnom srebrnom finišu, a za modno osviještene tu su i Audio Technica ATH-LS50iS  slušalice dostupne u nizu atraktivnih boja, uključujući crnu, mornarski plavu, crvenu i žutu.

NOVA I OSVJEŽENA CKR SERIJA SLUŠALICA!

Uz LS '"live" Sound' seriju slušalica, Audio-Technica je uvela modele nove generacije u CKR in-ear seriju slušalica. Nova serija ATH-CKR100iS, ATH-CKR70iS  i ATH-CKR30iS slušalica pruža izvrsnu kvalitetu zvuka neovisno o glazbenom žanru, dok ATH-CKR100iS i ATH-CKR70iS pružaju savršenu zvuk za ljubitelje glazbe visoke razlučivosti detalja i studijske jasnoće zvuka.

DUAL PHASE DRIVERI U ATH-CKR100iS

Slijedeći nagrađivani, flagship model ATH-CKR10, audiofilska ATH-CKR100iS slušalica koristi dual phase drivere, uobičajeno vezane uz zvučnike.  Dizajn karakteriziraju dva visokokvalitetna 13 mm dinamična drivera okrenuta jedan prema drugom koji se simultano kreću u suprotnom smjeru kako bi smanjili harmonička izobličenja. Rezultat toga je poboljšan timing i produženi frekvencijski odziv kako bi se proizvela ekspanzivna zvučna pozadina puna detalja.

ATH-CKR100iS dolazi s aluminijskim stabilizatorima koji osiguravaju pokretljivost dijafragme čime pružaju preciznu reprodukciju zvuka visoke razlučivosti, dok visoko tvrdo titansko kućište uklanja neželjene rezonancije koje mogu narušiti reprodukciju zvuka.

ODVOJIVI KABELI U ATH-CKR100iS

Na kraju, odvojivi lijevi i desni kabel od 1,2 m koji sadrže novo razvijene konektore A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) i unutarnji star-quad kabeli  izuzetno su izdržljivi pružajući pritom optimizirane performanse zvuka, poboljšavaju izolaciju od vanjske buke.

ATH-CKR70iS i ATH-CKR30iS

ATH-CKR70iS dolazi sa snažnim dinamičkim upravljačkim sklopovima od 11,8 mm i aluminijskim kućištem koje otklanja vibracije, dok slušalice ATH-CKR30iS karakterizira visokokvalitetni 9,8 mm dinamički upravljački program koji jamči široku audio izvedbu.

Svi modeli dolaze s daljinskim upravljačem za odgovaranje / završavanje poziva i kontrolu reprodukcije glazbe.

Posjetite nas u salonu i provjerite ih sve!

Audio Technica - Katalog Slušalice i ostalo 2017 (PDF)