Menu Toggle navigation

Novi brand u ponudi Sonus Arta - Definitive Technology

Novi brand u ponudi Sonus Arta - Definitive Technology

Definitive Technology je broj jedan premium brand u proizvodnji zvučnika u Sjevernoj Americi i najnagrađivaniji američki brand zvučnika, a od sada je njihova vrhunska serija Demand dostupna i u Sonus Artu.

Misija ovog branda je stvaranje visokokvalitetnih zvučnika i soundbarova koji isporučuju moćan hifi i home-cinema zvuk u nešto manjem obliku i formi u usporedbi s konkurentskim proizvodima. Dizajnirani u Kaliforniji (srcu zabavne industrije), uređaji tvrtke Definitive Technology imaju minimalistički dizajn, izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, a po kvaliteti zvuka nadmašuju veće zvučnike i soundbarove zahvaljujući jedinstvenim patentiranim audio tehnologijama.

demand-blog

Definitive Technology Demand je serija visokokvalitetnih zvučnika koji isporučuju zvuk punog raspona, koji će ispuniti cijelu prostoriju, a sve upakirano u moderan, elegantan dizajn. Savršena je za sve hifi entuzijaste istovremeno zadržavajući mogućnost kombinacija za kućno kino.

demand-blog2

Uz nove napredne tehnologije, svaki zvučnik isporučuje reprodukciju glatkih, visokih frekvencija i trodimenzionalno popunjavanje prostora. Kontroliranog basa i minimalističkog dizajna, serija nadmašuje konkurente ne samo cjenovno, nego i izvedbeno. Definitive Technology inženjeri ulažu iznimne napore u stvaranju bezvremenskih zvučnika koji poboljšavaju uobičajeno iskustvo slušanja glazbe.

Kompletnu ponudu Definitive Technology branda možete pogledati ovdje.