Menu Toggle navigation

Novi brand u ponudi Sonus Arta – Geneva Lab

Novi brand u ponudi Sonus Arta – Geneva Lab

Geneva Lab sa sjedištem u Švicarskoj brand je koji dodaje jednostavnost sofisticiranim elektroničkim proizvodima, a od sada je dostupan i u ponudi Sonus Arta.

Geneva zvučni sustavi bili su prvi vrhunski stereo sustavi s dva zvučnika ugrađeni u jedinstvene kabinete zvučnika. Svaki je sustav izrađen od visokokvalitetnih materijala i prema besprijekornim standardima. Patentirane tehnogije poboljšale su stereo polje što je prije 10 i više godina značilo velik skok za slušanje glazbe kod kuće.

1

Časopis Wired nazvao je Geneva zvučne sustave „Steinway“ u audio svijetu, a mnogi drugi poznati proizvođači slijede Genevin pristup no nijedan ne odgovara njihovoj jednostavnosti i sofisticiranosti. Strast za inovacijama, dizajnom i jednostavnošću upotrebe ono je što svakodnevno pokreće Genevin tim.

Geneva asortiman sadrži brojne raznolike uređaje kao što su sveobuhvatni hi-fi sistemi i elegantni prijenosni DAB+/FM/Bluetooth zvučnici, a sve s ciljem stvaranja proizvoda koji će se koristiti sa zadovoljstvom i koji će ljubiteljima glazbe širom svijeta pružiti nevjerojatnu kvalitetu zvuka bez kompromisa.

Ono što je također važno za istaknuti je da je Geneva bila jedna od prvih tvrtki koja je koristila snažna digitalna pojačala jer su predstavljala jedino rješenje problema sa zagrijavanjem.

 

U ponudi Sonus Arta trenutno možete pronaći sljedeće Geneva uređaje:

Geneva Acoustica Lounge Radio bežični prijemnik

Geneva Acoustica Lounge bežični zvučnik

Geneva Touring L FM/DAB bežični prijemnik

Geneva Touring M bežični zvučnik

Geneva Touring S+ bežični radio prijemnik

Geneva Touring XS bežični zvučnik