Novi brand zvučnika u Sonus Artu: britanski Q Acoustics!

Novi brand zvučnika u Sonus Artu: britanski Q Acoustics!

Među vrhunskim i raznovrsnim audio/video uređajima koje imamo u ponudi od sada možete pronaći i nagrađivani britanski hi-fi brand Q Acoustics. Osnovali su ga stručnjaci u audio industriji 2006. godine, a u više od 10 godina postojanja razvili su čitav niz nagrađivanih audio uređaja i uveli brojne inovacije.

q_acoustics_vijest_3

 

Misija tvrtke je od samih početaka razvoj uspješnog branda u klasi zvučnika baziranih na vrhunskoj audio izvedbi. Fokus na razumijevanju akustičnog inženjeringa i inspirativnog dizajna doveo je do izuzetnog uspjeha Q Acoustics zvučnika. Audiofilima diljem svijeta omogućili su uživanje u visokim performansama i inovativnom dizajnu zvučnika po pristupačnim cijenama.

U Sonus Artu možete pronaći zvučnike iz 3000i serije, i to sljedeće modele: 3010i i 3020i kompaktne bookshelf zvučnike koji se mogu postaviti na policu ili montirati na zid (pomoću zidnog nosača i stalka), zatim samostojeći zvučnik 3050i koji sadrži niz jedinstvenih tehnologija koje osiguravaju izuzetan zvuk, te 3090Ci centralni zvučnik za besprijekorno iskustvo kućnog kina u kojem ćete čuti svaki detalj i svaku riječ. Dostupan je i subwoofer 3060S – jedan od najtanjih u ponudi branda s nevjerojatno dubokim basom koji savršeno nadopunjuje vaš glazbeni i filmski doživljaj slušanja.

 

Cijela Q Acoustics 3000i serija ima potpuno nova, estetski atraktivna kućišta te nudi i nove suvremene završne obrade: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black, Arctic White. Imaju i atraktivne kromirane okvire oko svakog drivera, kao i magnetske zvučničke rešetke.

Q Acoustics 3010i

Q Acoustics 3020i

Q Acoustics 3050i

Q Acoustics 3060s 

Q Acoustics 3090ci