Menu Toggle navigation

Novi modeli over-ear slušalica iz Denona

Novi modeli over-ear slušalica iz Denona

Preko 50 godina Denonove tradicije u inženjerstvu i izradi izdržljivih, umjetnički dizajniranih slušalica sa zvukom visoke rezolucije donosi brojne nove modele premium slušalica, a najnoviji modeli su over-ear slušalice – Denon AH-D1200 i Denon AH-D5200.

Denon AH-D1200 slušalice su namijenjene duljoj upotrebi te imaju ergonomsku over-ear konstrukciju s memorijskom pjenom koja pruža udobnost. Prilagođeni 50-milimetarski driveri daju detaljan i precizan zvuk, te zajedno s akustičnim materijalima pružaju izvanrednu kvalitetu zvuka koja se podudara s elegantnim suvremenim dizajnom slušalica koje dolaze u bijeloj i crnoj verziji.

Uključen daljinski upravljač s tri gumba (koji se nalazi na kablu) osigurava besprijekornu kontrolu glasnoće pružajući jednostavan i ugodan doživljaj slušanja. Vrhunski konstruirana koža dvostruko je čvršća od sličnih materijala te može podnijeti dugotrajnu upotrebu, zadržavajući visoku razinu kvalitete i dizajna.

denon-ah-d1200-1

Logotip Hi-Res Audio potvrđuje da proizvod zadovoljava visoke Hi-Res Audio standarde. Kao proizvođač premium slušalica već više od 50 godina, Denon je u dobroj poziciji da pruža audio rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve Hi-Res Audio formata omogućujući potpunu reprodukciju njihovog zvučnog potpisa.

Model AH-D5200 premium slušalice donose izniman zvuk, a izrađene su od udobnog kožnog materijala s predivnim Zebrawood kućištem i jastučićima od memorijske pjene. 50-milimetarski Free Edge driveri smanjuju distorzije te pružaju detaljan i točan zvuk.

denon-ah-d5200-2

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i mekoj koži te jastučićima od memorijske pjene, namijenjene su dugotrajnoj upotrebi, a autentično Zebrawood kućište daje dozu elegancije smanjujući neželjene rezonancije i nudeći bogate i tople tonove. Uključeni odvojivi 3,5-milimetarski kabel i 6,3-milimetarski adapter omogućuje upotrebu slušalica s prijenosnim media playerom ili kućnim hi-fi sustavom.