NOVO: Audio-Technica predstavlja novu generaciju audiofilskih slušalica iz serije Art Monitor!

NOVO: Audio-Technica predstavlja novu generaciju audiofilskih slušalica iz serije Art Monitor!

Audio Technica ljubiteljima glazbe i audiofilima željnima superiorno vjerne reprodukcije u visokoj rezoluciji donosi novu generaciju Art Monitor slušalica. Najnoviji kvartet visokokvalitetnih slušalica zatvorenog tipa ima zvučničke jedinice potpuno nove konstrukcije, unaprijeđene reprodukcije dubokih tonova, bolju ergonomiju I vrlo atraktivne finiše. Tehnologija Audio Technice je dobro znana, a zvučničke jedinice su ručno izrađene s velikom pažnjom i preciznošću.

Modeli ATH-A2000Z, ATH-A1000Z i ATH-A990Z sada imaju velike drivere promjera 53 mm, sa super čvrstim dijafragmama s karbonskim premazom koji interne gubitke u membrane svodi na minimum te omogućuje jasniju reprodukciju i detaljnije visokotonsko područje.

ATH-A2000Z

Kako bi se sve bilo još savršenije, svi modeli imaju Double Air Damping System (D.A.D.S.), što povećava tonski raspon i daje bogatiji bas. Najbolji modeli ATH-A2000Z i ATH-A1000Z imaju magnezijske prstenove, vrlo lagane i istovremeno iznimno krute. Oni služe kako bi eliminirali neželjene vibracije koje zamućuju reprodukciju. Najbolji modeli također imaju dvostrane kabele s četiri vodiča i odvojenim vodičima za uzemljenje za svaki kanal kako bi se osigurala najviša kvaliteta zvuka. Kabel je duljine tri metra, omotan u tekstil i neće se zapetljati.

ATH-A1000Z

Prekrivene elegantnim finišem, model koji je sam vrh ponude, ATH-A2000Z, ima iznimno kruto kućište od čistog titana, izabranog upravo zbog povoljnih zvučnih karakteristika. Sljedeće u nizu, A1000Z, vizualno su također prilično upečatljive sa svojim crvenim uškama oblikovanim iz aluminija. Malo suptilnije, no ne i manje atraktivne su šumsko zelene, ATH-A990Z, kompletno aluminijske konstrukcije. ATH-A550Z izgledu pristupaju klasično rokerski – sve je mat crno.

ATH-550Z

 

Ključna stvar za duge kućne slušne seanse je udobnost nošenja slušalica. Svi novi Art Monitor modeli opremljeni su inovativnim i unaprijeđenim “3D Wing” osloncima. Novim dizajnom poboljšana je linija točaka oslonca, približene su glavi te na taj način ostvaruju držanje koje je stabilnije, ali i opuštenije. Novoj razini udobnosti doprinose I luksuzni jastučići od meke spužve, koji kod najboljih ATH-A2000Z i ATH-A1000Z dolaze u 3D šivanim verzijama za još bolji zvuk i dublji bas.

ATH-A990Z_1

Robert Morgan-Males, Marketing Director Audio-Technice kaže, “Teško je povjerovati da smo uspjeli poboljšati prethodnu Art Monitor seriju, no s ovim kvartetom smo učinili upravo to. Za ultimativno iskustvo slušanja glazbe morali smo paziti na svaki detalj: od novih zvučnika koji su precizno i ručno rađeni u Japanu do redizajna naše poznate tehnologije naglavnog prihvata slušalica za vrhunsku udobnost."

Serija Art Monitor ima zapanjujuće zvučne kvalitete pa ljubitelji glazbe mogu uroniti u detaljan zvuk visoke rezolucije i široke perspective, onako kako su ga umjetnici zamislili i izveli.