Menu Toggle navigation

NOVO: Astell&Kern KANN Media Player!

NOVO: Astell&Kern KANN Media Player!

Omiljeni media playeri istinskih audiofila, oni brenda Astell & Kern, odnedavno su dostupni ekskluzivno kod nas. Najnoviji player, Kann, doslovno je velika vijest u hifi svijetu - s dubinom od 25,6 mm i težinom od samo 300g, riječ je o teškom uređaju modernog dizjna, obložene metalne stražnje strane dok dolazi s dovoljno karakteristika kako bi ga mogli proglasiti audiofilskim playerom iz snova!

 

Kann ima vlastiti DAC i ugrađeno pojačalo s prekidačem normalnog / visokog dobitka. Iz Astell&Kerna izjavljuju kako to znači da će s lakoćom pogoniti i najzahtjevnije slušalice.

Astell Kern Kann
Uz to ima i najnižu impedanciju od bilo kojeg prijenosnog hi-res audio uređaja ove tvrtke. Podržava PCM audio datoteke do 32-bit/384kHz, a DSD datoteke do DSD256 (11.2mHz).

Kann je opremljen i velikim brojem utora. Od USB tip-C priključka za brže punjenje i prijenos datoteka, tu je i microUSB. Povrh 64 GB interne memorije dolazi s utorom za microSD kartice do 256 GB i utorom za SD kartice do 512 GB pune veličineBluetooth aptX dolazi kao standard za bežičan prijenos zvuka na zvučnike.

astell kern kann

Kann je opremljen baterijom od 6,200 mAh – baterijom duple jačine  u odnosu na high-end smartphone. Ovakva baterija omogućava bezbrižnih 14 sati slušanja glazbe.

Dolazi u 2 boje, Astro Silver i Eos Blue, dok mu promotivna cijena do 31.7. iznosi 7.425,00 kn.