Menu Toggle navigation

NOVO: Marantz Pojačalo PM6006 i CD Player CD6006!

NOVO: Marantz Pojačalo PM6006 i CD Player CD6006!

Pojačalo PM6006  i CD Player CD6006 zajedno postavljaju novu ljestvicu standarda kvalitete zvuka u srednjoj klasi, a namijenjeni su strastvenim slušateljima glazbe koji traže još rafiniraniji (Marantz) zvuk.

PM6006 Integrirano Pojačalo

Integrirano pojačalo s analognim i digitalnim ulazima PM6006 zamjenjuje višestruko nagrađivani PM6005, a donosi još neke nadogradnje u kombinaciji s već provjerenim kvalitetama. Marantz je zadržao pretpojačalnu i pojačalnu sekciju koje se sastoje samo od diskretnih dijelova - nema niti jednog čipa na putu signala. PM6006 može dati više struje u sekciji pojačala, što doprinosi rafiniranijem zvuku s više detalja i jasnoće. Current Feedback tehnologija omogućuje širi tonski raspon od prethodnika i pruža osjećaj brzine u naglim prijelazima. U kombinaciji s toroidalnim transformatorom PM 6006 zadržava pozamašne rezerve energije s kojima može pogoniti i zahtjevnije zvučnike s priličnom lakoćom. I na kraju puta signala, jedinstveni HDAM moduli daju snažan, dinamičan i detaljan originalni Marantz zvuk.

Ako pogledate stražnju ploču, uočljivo je da će i najzahtjevniji audiofili moći uživati u spajanju najrazličitijih digitalnih izvora zvuka i koristiti prednosti vrhunskog 24bit/192kHz high current CS4398 DAC-a. Tu su čak 2 optička i jedan koaksijalni digitalni ulaz. Kompletna digitalna sekcija je zaštićena dodatnim internim metalnim kućištem kako digitalni stupanj ne bi utjecao na analogni. Sve ono dobro zadržano je i u novom modelu, pet ulaza, uključujući MM phono, dva para pozlaćenih zvučničkih konektora prikladnih i za bi-wiring, dobar daljinski upravljač. Sve zajedno, pojačalo od 2x45W pri 8 Ohma koje je odlična zamjena za PM6005.

CD6006 CD Player

Novi model, CD6006, fino je ugođena sprava s više specijalno odabranih elektroničkih komponenata u usporedbi s prethodnikom CD6005, te novo razvijenim sklopovima. Predimenzionirano napajanje hrani i digitalne i analogne sklopove, a za konverziju digitalnog u analogni signal zadužen je DAC visoke kvalitete CS4398. Signal je pogonjen do pozlaćenih konektora putem Marantzovih posebnih pojačala malog signala HDAM-SA2. Za ljubitelje prijenosnih uređaja, CD6006 kroz svoje odlične DA konvertere svira MP3, WMA, WAV i AAC datoteke s USB medija ili izravno s raznih Apple uređaja.

I još jedna stvar CD6006 ima potpuno novo, kompleksno pojačalo za slušalice s podešavanjem pojačanja, što je različito od podešavanja glasnoće, pa se na njemu može fino regulirati glasnoća raznih slušalica. Za još bolju eliminaciju vibracija, napravljene su nove nožice veće krutosti.  ovi CD6006 je savršen izbor za ljubitelje glazbe koji žele odličan zvuk po povoljnoj cijeni.

Kad smo kod cijene, PM6006 možete kod nas pronaći po ekskluzivnoj cijeni od 4.500,00 kn, dok je cijena modela CD6006 3.750,00 kn!

Kao pogodnost za vlasnike dueta CD6006/PM6005 dolazi jedan daljinski upravljač, a koji je isti za oba uređaja.

Pojačalo i CD player možete provjeriti i preslušati u našoj trgovini i slušaonici na Šarengradskoj!